The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ασχημα νέα για τους μονογαμικούς

Νέα έρευνα βάζει βόμβα στις σχέσεις

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 13, 2020

Ασχημα νέα για τους μονογαμικούς

Σίγουρα δεν ζούσες σε ροζ συννεφάκι, ήξερες ότι οι μονογαμικές σχέσεις είναι δύσκολες, αλλά δεν περίμενες να στο επιβεβαιώσει ένα πανεπιστήμιο και μάλιστα με κατηγορηματικό τρόπο.

Μία έρευνα του πανεπιστημίου του Σαουθάμπτον που δημοσιεύτηκε στο British Medical Journal Open βάζει βόμβα στα θεμέλια των σχέσεων αφού τα ευρήματα κάνουν λόγο ότι  οι γυναίκες μετά τους 12 μήνες αρχίζουν και βαριούνται την ερωtική τους ζωή.

Σε δείγμα 12.000 γυναικών το 1/3 των γυναικών δήλωσαν ότι μετά τον πρώτο χρόνο σχέσης μειώθηκε η συχνότητα του σeξ στη σχέσης τους, ενώ και η ερωtική επιθυμία ήταν αισθητά μικρότερη.

Μάλιστα δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο απιστίας χωρίς να σκέφτονται το ενδεχόμενο χωρισμού, πριν ή μετά την απιστία.

Οι σύμβουλοι σχέσεων πάντως επιμένουν ότι η μονογαμία είναι εφικτή αν έχουμε καλή επικοινωνία με το σύντροφό μας, πειραματιστούμε και δεχτούμε τις επιθυμίες του άλλου.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb