The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Bojack Horseman: Τα τελευταία επεισόδια της σειράς είναι γεγονός

Αν δεν την έχεις δει, τότε βάλε την στη λίστα με τις παρακολουθήσεις σου

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΦΕΒ 03, 2020

Bojack Horseman: Τα τελευταία επεισόδια της σειράς είναι γεγονός

Ο εγωκεντρικός, πρώην αλκοολικός και καταθλιπτικός Bojack Horseman επιστρέφει στο δεύτερο μέρος του έκτου και τελαυταίου κύκλο της ομώνυμης σειράς που πρωταγωνιστεί. Πλέον αφήνει τα μαλλιά του γκρίζα και διδάσκει στο πανεπιστήμιο που φοιτεί η αδελφή του, Hollyhock.

Πριν από λίγες ημέρες το Netflix κυκλοφόρησε τα τελευταία επεισόδια του Bojack Horseman με τους φανατικούς της σειράς να λυπούνται που οι περιπέτειες του γνωστού αντιήρωα τελειώνουν. Οι ζωές όλων των πρωταγωνιστών μπαίνουν σε μια σειρά και όλοι τους καταλήγουν εκεί που ανήκουν.

Για εσένα όμως που δεν έχεις δει τη σειρά και δεν γνωρίζεις περί τίνος πρόκειται, να σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται για τον πιο ακριβή παραλληλισμός της σύγχρονης κοινωνίας και των προβλημάτων της. Οι δημιουργοί της κατάφεραν μέσα από το μαύρο χιούμορ και τους ήρωες τους να δείξουν ακριβώς το τι επικρατεί σήμερα στον κόσμο. 

Ένα σουρεαλιστικό, σκοτεινό και ταυτόχρονα τόσο ειλικρινές σκηνικό που σίγουρα θα σε κάνει να ταυτιστείς μαζί του σε αρκετά σημεία, θα σε κρατήσει σε εγρήγορση και θα σε κάνει να αναθεωρήσεις την άποψη σου για τους ανθρώπους, την ηθική και τις σχέσεις σήμερα.

Στον φανταστικό κόσμο του Bojack οι άνθρωποι και τα ζώα συνυπάρχουν στον κόσμο και οι διάσημοι είναι βουτηγμένοι στα ναρκωτικά και φέρουν ένα σωρό ψυχολογικά προβλήματα. Η καριέρα, η φήμη και τα λεφτά αποδεικνύεται ότι δε φέρνουν σε όλους και πάντα την ευτυχία, ενώ αυτό που όλοι ψάχνουν στην ουσία είναι η πραγματική αγάπη.

'Εξι κύκλοι γεμάτοι νόημα και πολλά μηνύματα για όσα φαίνονται και όσα κρύβονται πίσω από την επιφάνεια του lifestyle και των social media.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb