The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Τα κινητά έχουν σχεδόν καταστρέψει μια βιομηχανία εκατομμυρίων

Με μείωση στις πωλήσεις πάνω από 80%

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗΣ
Δημοσίευση ΙΑΝ 07, 2020

Τα κινητά έχουν σχεδόν καταστρέψει μια βιομηχανία εκατομμυρίων
Photo by Paul Hanaoka on Unsplash

Tα τελευταία χρόνια, οι κάμερες των smartphone έχουν  βελτιωθεί σημαντικά. Τόσο πολύ που στην πραγματικότητα, ότι περισσότεροι άνθρωποι δεν βλέπουν πλέον την ανάγκη να μεταφέρουν ή να αγοράσουν μια κανονική φωτογραφική μηχανή.

Ενώ οι επαγγελματίες και οι λάτρεις της φωτογραφίας θα ζητάνε πάντοτε καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας φωτογραφικές μηχανές και φακούς υψηλής τεχνολογίας, τα μοντέρνα smartphones θα τραβήξουν φωτογραφίες που είναι επαρκείς για τις απαιτήσεις του μέσου καταναλωτή.

Στη βιομηχανία φωτογραφικών μηχανών και εξοπλισμού φωτογραφιών, η άνοδος της φωτογραφίας των smartphone είχε καταστροφικά αποτελέσματα. Σύμφωνα με την CIPA, μια βιομηχανία με έδρα την Ιαπωνία με μέλη όπως η Olympus, η Canon και η Nikon, οι πωλήσεις φωτογραφικών μηχανών παγκοσμίως μειώθηκαν κατά 84% μεταξύ του 2010 και του 2018. Η απότομη πτώση οφείλεται κυρίως στη μείωση των πωλήσεων ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών τον τύπο που χρησιμοποιούνταν οι περιστασιακοί φωτογράφοι πριν από την άνοδο της φωτογραφίας των smartphone.

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί: 

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb