The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

All I Want for Christmas: Η Mariah Carey επέστρεψε με ένα βίντεο κλιπ υπερθέαμα

All I Want for Christmas Is You (Make My Wish Come True Edition)

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΔΕΚ 20, 2019

All I Want for Christmas: Η Mariah Carey επέστρεψε με ένα βίντεο κλιπ υπερθέαμα

Η Mariah Carey επιστρέφει με νέο videoclip για το θρυλικό Χριστουγεννιάτικο τραγούδι

Mπορεί να έχουν περάσει 25 χρόνια από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε το αγαπημένο όλων, χριστουγεννιάτικο τραγούδι All I Want For Christmas της Mariah Carey, αλλά η επιτυχία του είναι το ίδιο μεγάλη με εκείνη του 1994.

Εδώ και κάποιες μέρες, το απόλυτο τραγούδι των Χριστουγέννων βρίσκεται στην κορυφή των charts, εμπνέοντας την τραγουδίστρια.

Η Mariah ετοίμασε μια νέα εκδοχή του τραγουδιού, η οποία αλλάζει μόνο ως προς το videoclip του, καθώς το τραγούδι, όπως ακούγεται από τη δημοσίευσή της στο Instagram, είναι ίδιο με αυτό που αγαπήσαμε. 

Arion Christmas

Ένα ποιοτικό non-stop πρόγραμμα, χωρίς περιττά σχόλια και διαφημίσεις. Το πρόγραμμά του συνδυάζει μια προσεκτική επιλογή από Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από όλο τον κόσμο, μπαλάντες που ξεχώρισαν στο πέρασμα του χρόνου και luxurious μουσικές όλη μέρα, όπως φυσικά και όλες τις νέες επιτυχίες!

    Άκουσέ τον εδώ!

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb