The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
#TiNaDeis: Καλοκαιρινές συναυλίες, Flash και... σeξι σκηνές News Room

Οι πιο σeξι σκηνές που έχουμε δει σε ταινίες

Και δεν θα τις ξεχάσουμε ποτέ

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΟΚΤ 15, 2019

Οι πιο σeξι σκηνές που έχουμε δει σε ταινίες
@theaceblackblog.com

Στο σινεμά υπήρξαν διάφορες περιπτώσεις όπου το θερμόμετρο ανέβηκε με μια σκηνή, φιλιού, σeξ ή εpωτικού παιχνιδιού. Δεν ήταν όλες προσεγμένες και καλαίσθητες και φυσικό είναι κάποιες να ξεχωρίζουν. Όπως οι παρακάτω 5 , τις οποίες δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.

Monster’s Ball (2001)

Και μόνο που στη σκηνή συμμετέχει η Halle Berry πρέπει να φτάνει. Αλλά είναι και οι ίδιες οι σκηνές τόσο καuτές που δεν είναι εύκολο να την ξεχάσεις.

Showgirls (1995)

Όλη η ταινία είναι σeξι. Είναι άλλωστε από τις πιο επιτυχημένες ταινίες ακατάλληλες κάτω των 17. Η σκηνή βέβαια στην πισίνα είναι μακράν η πιο hot της ταινίας.

Blue Valentine (2010)

Όχι τόσο σeξι με την αυστηρή έννοια, αλλά άκρως εpωτική, με τις εξαιρετικές ερμηνείες δυο κορυφαίων ηθοποιών να την κάνουν ακόμα πιο αξέχαστη. Η σκηνή στο κρεβάτι είναι τόσο ρεαλιστική που μπορεί να σταθεί και μόνη της,

Mr. and Mrs. Smith (2005)

Τα σενάρια έδιναν και έπαιρναν πως ο Brad Pitt και η Angelina Jolie, ήταν ζευγάρι λόγω της ταινίας. Όταν είδαμε την ταινία και ειδικά την σκηνή που μετά την πάλη ακολούθησε σeξ, τότε σιγουρευτήκαμε.

Love and Basketball (2000)

Ίσως να μην την θυμάστε. Ίσως να μην την έχετε δει. Πάντως η σχέση του Omar Epps και της Sanaa Lathan είναι κινηματογραφικά καρμική και είναι τέτοια η δυναμική της, που η σκηνή του σeξ είναι απλά αξέχαστη.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb