The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Οι γυναίκες που βγάζουν τα ρούχα τους για τα δικαιώματα των ανδρών

Και μάλιστα δημιούργησαν και ημερολόγιο με καuτές φωτογραφίες

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗΣ
Δημοσίευση ΑΠΡ 19, 2019

Οι γυναίκες που βγάζουν τα ρούχα τους για τα δικαιώματα των ανδρών

Δεν θα ήταν καθόλου παράξενο αν ακούγαμε για γυναίκες που βγάζουν τα ρούχα τους ως μέσο διαμαρτυρίας για να προβάλουν τα δικαιώματα των γυναικών όμως σε αυτή την περίπτωση 3 γυναίκες το κάνουν για τα δικαιώματα των ανδρών.

Παρά το μαζικό ενδιαφέρον για φεμινισμό και τα οφέλη που μπορεί να προκύψουν από το κίνημα, οι γυναίκες αυτές εστιάζουν την προσοχή τους προς την αντίθετη κατεύθυνση. Οι υπέροχες κυρίες του κινήματος των ανδρών εργάζονται για να προσπαθήσουν να παράγουν το ίδιο ενδιαφέρον για τα δικαιώματα των ανδρών. Η ομάδα ελπίζει ότι "θα ευαισθητοποιήσει τους άνδρες που αγωνίζονται σε καθημερινή βάση", κάτι που εξοργίζει φεμινιστικά κινήματα σε όλο τον κόσμο.

Η ομάδα ιδρύθηκε από τη Vanessa Lussier, επίσης γνωστή ως Modern Medusa, που δήλωσε στο BarcroftTV ότι "Για μένα, ο φεμινισμός είναι μια καλή ιδέα που εκμεταλλεύτηκαν κακοί άνθρωποι". "Γιατί αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματα των γυναικών; τα πήραμε αυτά που θέλαμε πριν από πολύ καιρό" αγνοώντας σαφώς ότι οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να στερούνται πολλών θεμελιωδών δικαιωμάτων.

"Μία στις πέντε γυναίκες βιάζεται αλλά ξέρετε ότι και ένας στους έξι άνδρες είναι κακοποιημένος σeξουαλικά;" συμπλήρωσε η Lussier.

Μαζί, η ομάδα έχει δημιουργήσει ένα ημερολόγιο, με δικές τους γuμνές και ημίγuμνες φωτογραφίες ώστε να χρηματοδοτήσουν τον αγώνα τους.

Δείτε το video:

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb