The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Ο Μπιλ Γκέιτς μίλησε για την σχέση μεταξύ ευτυχίας και χρήματος

Εξήγησε τι άλλαξε στην ζωή του ο πλούτος


Δημοσίευση ΜΑΡ 10, 2019

Ο Μπιλ Γκέιτς μίλησε για την σχέση μεταξύ ευτυχίας και χρήματος

«Είμαι ο Μπιλ Γκέιτς, συν-πρόεδρος του Bill & Melinda Gates Foundation. Ρωτήστε με ό,τι θέλετε».

Έτσι προλόγισε τον εαυτό του ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου στην ηλεκτρονική συζήτηση στο κοινωνικό δίκτυο Reddit.

Κάποιος τον ρώτησε λίγο αργότερα αν το γεγονός ότι είναι βαθύπλουτος τον έχει κάνει πιο ευτυχισμένο. Περισσότερο ευτυχισμένο από το αν ήταν ένας καθημερινός βιοπαλαιστής.

«Ναι», απάντησε ο Γκέιτς, «δεν έχω να σκεφτώ για νοσήλια υγείας ή για πανεπιστημιακά δίδακτρα. Το να είσαι ελεύθερος από τις έγνοιες για οικονομικά πράγματα είναι μια πραγματική ευλογία». Και πράγματι, η μεγαλύτερη κόρη του Μπιλ, Jennifer, αποφοίτησε μόλις από το Στάνφορντ.

Ο Γκέιτς είπε και κάτι ακόμα για τη σχέση χρημάτων και ευτυχίας: «Φυσικά, δεν χρειάζεσαι ένα δισεκατομμύριο για να φτάσεις σε αυτό το σημείο. Πρέπει να μειώσουμε τα έξοδα σε αυτούς τους τομείς ώστε να είναι προσβάσιμοι σε όλους».

Άλλος χρήστης τον ρώτησε τι τον κάνει χαρούμενο στην καθημερινότητά του. Και τώρα δεν μίλησε καν για λεφτά! «Κάποιος είπε πρόσφατα πως όταν τα παιδιά σου τα πάνε καλά, αυτό είναι πράγματι πολύ ιδιαίτερο και ως γονέας συμφωνώ απόλυτα».

Για να καταλήξει: «Κάποιες φορές τηρώντας τις δεσμεύσεις που έχεις δώσει στον εαυτό σου, όπως το να κάνεις περισσότερη γυμναστική, αυτό βελτιώνει επίσης την ευτυχία σου»…

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb