The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ο λόγος που ο Γιάννης Αποστολάκης του «MasterChef» βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο

Φωτογραφήθηκε με Τσίπρα, Παυλόπουλο και Ιερώνυμο

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΑΝ 14, 2019

Ο λόγος που ο Γιάννης Αποστολάκης του «MasterChef» βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο

Στο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκε ο γνωστός σεφ Γιάννης Αποστολάκης. O τηλεοπτικός σεφ δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του πατέρα του, Ευάγγελου, σε μία από τις σημαντικότερες ημέρες της σταδιοδρομίας του: Την ημέρα που ορκίστηκε υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Φορώντας αθλητικά παπούτσια παρακολούησε την ορκομωσία συγκινημένος, ενώ αργότερα φωτογραφήθηκε δίπλα στον πατέρα του, τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον πρόεδρο της δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο μέχρι πρότινος αρχηγός του ΓΕΕΘΑ και ο γνωστός από την τηλεόραση σεφ είναι πατέρας και γιος. Και όπως ήταν επόμενο, η σχέση αυτή έγινε και πάλι "είδηση" μετά την απόφαση του πρωθυπουργού να αναθέσει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας στον Ευάγγελο Αποστολάκη.

Κάπως έτσι, ο πρώην παίχτης του "Master Chef" (όπου είχε μεν ξεχωρίσει, χωρίς όμως να κερδίσει) και νυν τηλε-μάγειρας της εκπομπής ".dot", φόρεσε τα "καλά" του και ένα πλατύ χαμόγελο για να σταθεί δίπλα στον πατέρα του σε αυτή τη σημαντική στιγμή για τον ίδιο και την οικογένειά του.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb