The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τζένιφερ Ανιστον: Το βίντεο που προκάλεσε σχόλια για την απουσία σουτιέν

Αγνωστο αν η 55χρονη ηθοποιός έκανε αυτή τη στιλιστική επιλογή από λάθος ή ηθελημένα


Δημοσίευση ΜΑΙ 01, 2024

Τζένιφερ Ανιστον: Το βίντεο που προκάλεσε σχόλια για την απουσία σουτιέν
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άρκως αποκαλυπτικό ήταν το βίντεο που ανήρτησε στο Instagram η Τζένιφερ Άνιστον για να διαφημίσει προϊόντα ομορφιάς καθώς η αμερικανίδα ηθοποιός επέλεξε μια αρκετά εφαρμοστή άσπρη μπλούζα χωρίς να φορέσει σουτιέν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αποτέλεσμα ήταν να διαγράφονται αρκετές λεπτομέρειες από τα στήθη της 55χρονης Άνιστον, η οποία είναι άγνωστο αν έκανε αυτή τη στιλιστική επιλογή από λάθος ή ηθελημένα.

Στο βίντεο, πάντως, η Τζένιφερ Άνιστον επιδίδεται σε μια άκρως επαγγελματική παρουσίαση των προϊόντων ομορφιάς για μαλλιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

«Η Lolavie έχει προσθέσει νέα προϊόντα και είμαι ενθουσιασμένη γι' αυτά. Χρειάστηκε πάνω από ένας χρόνος για να είναι όλα τέλεια και όλοι μου οι φίλοι έχουν δοκιμάσει τα προϊόντα της και τα έχουν λατρέψει. Ελπίζω να το κάνετε και εσείς» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο η Τζένιφερ Άνιστον.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb