The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Κιμ Καρντάσιαν: «Κόλαση» στη νέα της φωτογράφιση με μαγιό

Εντυπωσιακό αποτέλεσμα


Δημοσίευση ΑΠΡ 16, 2024

Κιμ Καρντάσιαν: «Κόλαση» στη νέα της φωτογράφιση με μαγιό

Μια νέα σειρά φωτογραφιών στις οποίες πρωταγωνιστεί η ίδια ανήρτησε στο Instagram η Κιμ Καρντάσιαν για τη νέα της κολεξιόν με μαγιό της εταιρείας της Skims.

Η 43χρονη τηλεπερσόνα πήρε σέξι πόζες μπροστά στον φωτογραφικό φακό φορώντας ορισμένα από τα μαγιό της εταιρείας που θα κυκλοφορήσουν στις 17 Απριλίου.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες για την καμπάνια αυτή επελέγησαν μπικίνι και ολόσωμα με snakeskin αλλά και σε κόκκινο ή μαύρο χρώμα και κοψίματα που αναδεικνύουν τις καμπύλες της Καρντάσιαν.

Την φωτογράφιση για τα μαγιό της εταιρείας της Καρντάσιαν ανέλαβε ο βρετανός φωτογράφος Νικ Νάιτ με στόχο να απαθανατίσει την κολεξιόν με ένα στιλ που θα θυμίζει τις κλασσικές και avant-garde καμπάνιες τους από την δεκαετία του 2000, όπως είχε ανακοινώσει πριν από καιρό η Skims.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb