The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της


Δημοσίευση ΜΑΡ 28, 2024

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Η Ρέμπελ Γούίλσον διανύει τη χρονιά των προσωπικών της αποκαλύψεων, αφού με αφορμή τα απομνημονεύματά της, είναι αποφασισμένη να μοιραστεί πολλές προσωπικές της πληροφορίες.

Η 44χρονη μοιράστηκε πρόσφατα μια προσωπική αποκάλυψη ότι έκανε σeξ για πρώτη φορά, σε ηλικία 35 ετών. Στα επερχόμενα απομνημονεύματά της «Rebel Rising» η ίδια συμπεριέλαβε αυτή την αποκάλυψη, για να περάσει ένα θετικό μήνυμα, σε όσους δεν θέλουν να βιαστούν λόγω των κοινωνικών στερεοτύπων σχετικά με αυτό.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο People, η Ρέμπελ Γουίλσον δήλωσε: «Οι άνθρωποι μπορούν να περιμένουν μέχρι να είναι έτοιμοι ή να περιμένουν μέχρι να είναι λίγο πιο ώριμοι. Και νομίζω ότι αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα. Προφανώς δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι να φτάσετε στα τριάντα σας, όπως εγώ, αλλά δεν πρέπει να νιώθετε πίεση ως νέοι». Στη συνέχεια, έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, όταν ούσα 23 ετών είχε πει ψέματα ότι έκανε σeξ, για να αποφεύγει τις ερωτήσεις. «Υπήρξε μια στιγμή, νομίζω ότι είπα στην καλύτερή μου φίλη "ω ναι, το έκανα". Απλά για να αποφύγω τις ερωτήσεις» και πρόσθεσε μετέπειτα, ότι: «Συνήθως απλά έφευγα από το δωμάτιο όταν γινόταν η συζήτηση».

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb