The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Η ιστορική αλλαγή που θα δούμε στην Εθνική Γερμανίας μετά από 70 χρόνια

Τι αλλάζει στα Πάντσερ μετά από 70 χρόνια

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΜΑΡ 22, 2024

Η ιστορική αλλαγή που θα δούμε στην Εθνική Γερμανίας μετά από 70 χρόνια
pexels

Στα χρόνια του καπιταλισμού και των συνεχών αλλαγών, είναι δύσκολο μείνουν σταθερές συνεργασίες, ακόμα και αν δύο μέλη συμπορεύονται για 70 χρόνια.

Η ΅Εθνική Γερμανίας ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με την εταιρεία αθλητικών ειδών Adidas.

Η Γερμανία περηφανευόταν για πολλές δεκαετίες για τον εγχώριο κολοσσό στο τομέα των ρούχων και των παπουτσιών και αρνιόταν κάποια άλλη εταιρεία να ντύσει τις εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, η γερμανική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου ανακοίνωσε πως από το 2027 η Nike θα είναι εκείνη που θα "ντύνει" την εθνική Γερμανίας, η οποία αφήνει μία εγχώρια εταιρεία για μία αμερικανική.

"Ανυπομονούμε να δουλέψουμε με τη Nike. Η μελλοντική συνεργασία θα επιτρέπει στην DFB να φέρει εις πέρασες αποστολές των επόμενων δεκαετιών με το βλέμμα στην συμπεριληπτική ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στη Γερμανία" ανέφερε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Μπερντ Νόιεντορφ.

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb