The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Shows

Ταινίες της εβδομάδας: Το δεύτερο μέρος του Dune είναι εδώ

Από 29 Φεβρουαρίου στις αίθουσες

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΦΕΒ 29, 2024

Ταινίες της εβδομάδας: Το δεύτερο μέρος του Dune είναι εδώ
@Warner Bros. Pictures

Dune: Μέρος Δεύτερο - Ο Πάγος που Καίει - Περάσματα - Aκουσέ Με - Πρίμα Μπαλαρίνα - Μια Γυναίκα - Οι Περιπέτειες του Επιθεωρητή Σαν

Dune: Μέρος Δεύτερο (Dune: Part 2)

του Ντενί Βιλνέβ. Με τους Τίμοθι Σαλαμέ, Ζεντάγια, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Οστιν Μπάτλερ, Χαβιέ Μπαρδέμ, Τζος Μπρόλιν.Φλόρενς Πιου, Κρίστοφερ Γουόκεν, Λέα Σεϊντού.

Περιπέτεια 2024, ΗΠΑ 166’

Το Dune: Μέρος Δεύτερο εξερευνεί το συναρπαστικό ταξίδι του Πολ Ατρίδη, τη στιγμή που βρίσκεται ξανά με την Τσάνι και τους Φρέμεν, και ενώ πολεμά για να πάρει εκδίκηση από όσους συνωμότησαν για να καταστρέψουν την οικογένειά του. Διχασμένος - καθώς πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στον έρωτα της ζωής του και το πεπρωμένο του ορατού σύμπαντος - ο Πολ θα αποτολμήσει να αλλάξει ένα φρικτό μέλλον που μόνο ο ίδιος μπορεί να προβλέψει…

Ο Πάγος που Καίει (The Breaking Ice)

του Αντονι Τσεν. Με τους Ζου Ντονγιού, Λιου Χαοράν, Κου Τσουξάου.

Δραματική 2023, Σιγκαπούρη - Κίνα 97’

Γυρισμένη στην πόλη Γιαντζί, μια μεθοριακή πόλη στη Βόρεια Κίνα, η ταινία ακολουθεί την τυχαία, αλλά καθοριστική, συνάντηση τριών νέων που βρίσκονται στην αρχή της ενήλικης ζωής τους, κατά τη διάρκεια λίγων ημερών μέσα στο χιονισμένο τοπίο όπου κάτω από τις καθαρές παγωμένες επιφάνειες σιγοκαίει το πάθος για τη ζωή, τον έρωτα και την επικοινωνία.

Περάσματα (Passages)

του Αϊρα Σακς. Με τους Φραντζ Ρογκόφσκι, Μπεν Γουίσο, Αντέλ Εξαρχόπουλος.

Αισθηματική 2023, Γαλλία 92’

O Τόμας και o Μάρτιν είναι ένα γκέι ζευγάρι, του οποίου ο γάμος αναστατώνεται όταν ο Τόμας ξεκινάει μια παθιασμένη ερωτική σχέση με την Άγκαθα.

Aκουσέ Με

της Μαρίας Ντούζα. Με τους Ευθαλία Παπακώστα, Δημήτρη Κίτσο, Γιώργο Πυρπασόπουλο.

Δραματική 2023, Ελλάδα 105’

Οικονομικές δυσκολίες αναγκάζουν την κωφή έφηβη Βαλμίρα να αφήσει το σχολείο κωφών στην Αθήνα και να επιστρέψει στο νησί του πατέρα της, όπου βρίσκεται αντιμέτωπη με τον κίνδυνο της αδιαφορίας και της απομόνωσης -όχι μόνο εξαιτίας των προκαταλήψεων του χωριού, αλλά, κυρίως, των δικών της.

Πρίμα Μπαλαρίνα (Joika)

του Τζέιμς Νάπιερ Ρόμπερτσον. Με τους Ντάιαν Κρούγκερ, Τάλια Ράιντερ, Μπόρις Ζικ.

Βιογραφία 2023, ΗΠΑ - Νέα Ζηλανδία 110’

Η Τζόι Γούμακ, σε ηλικία δεκαπέντε ετών άφησε το οικογενειακό της σπίτι στο Τέξας για να ταξιδέψει στη Μόσχα για να ακολουθήσει το όνειρό της - να γίνει Πρίμα Μπαλαρίνα στα παγκοσμίου φήμης Μπαλέτα Μπολσόι.

Μια Γυναίκα (Une Femme de Notre Temps)

του Ζαν-Πολ Σιβεϊράκ. Με τους Σοφί Μαρσό, Κριστίνα Φλουτούρ, Γιόχαν Χέλντεμπεργκ.

Περιπέτεια 2023, Γαλλία 96’

Μία επιθεωρήτρια της Αστυνομίας στο Παρίσι, αστυνομικός με μεγάλη ηθική ακεραιότητα, ρομαντική εκ φύσεως και συγγραφέας στον ελεύθερο χρόνο της, ζει, φαινομενικά ήσυχα, με τον σύζυγό της, μετά τον θάνατό της αδερφής της. Όταν όμως, αίφνης, ανακαλύπτει την διπλή ζωή του άντρα της μεταστρέφεται και, ανίκανη να διαχειριστεί το σοκ, οδηγείται σε μέχρι πρότινος αδιανόητες για εκείνη πράξεις.

Οι Περιπέτειες του Επιθεωρητή Σαν (Inspector Sun and the Curse of the Black Widow)

του Χούλιο Σότο Γκούρπιντε.

Animation 2022, Ισπανία 88’

Σανγκάη, 1934. Κάτω από την επιφάνεια, στον κόσμο των εντόμων οι ντετέκτιβ και οι γκάνγκστερ συνυπάρχουν σαν σε φιλμ νουάρ. Ο μοναχικός επιθεωρητής Σαν – που ανήκει στο είδος της αράχνης κυνηγού- καλείται να λύσει ένα μυστήριο που αποδεικνύεται μία υπόθεση ζωής και θανάτου για ανθρώπους και έντομα.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb