The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Κατερίνα Καινούργιου: Χωρίς ίχνος μακιγιάζ τη μέρα της ονομαστικής της γιορτής

Και αυτό είναι κάτι που η Κατερίνα δεν μας έχει συνηθίσει

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΝΟE 25, 2017

Κατερίνα Καινούργιου: Χωρίς ίχνος μακιγιάζ τη μέρα της ονομαστικής της γιορτής

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει σήμερα, Σάββατο 25 Νοεμβρίου, την ονομαστική της γιορτή. Η γνωστή παρουσιάστρια, όπως είναι απολύτως λογικό όταν ξύπνησε το πρωί βρήκε στο κινητό της δεκάδες ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Αποφάσισε να τους ευχαριστήσει όλους για τις ευχές τους, με ένα γλυκό μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, ανέβασε και μια φωτογραφία της, όπου πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ.. Και αυτό είναι κάτι που η Κατερίνα δεν μας έχει συνηθίσει. Στη λεζάντα της φωτογραφίας η Κατερίνα Καινούργιου έγραψε:

«Να ξυπνάς... Να ανοίγεις το κινητό σου και να ναι γεμάτο από υπέροχες ευχές και μηνύματα από ανθρώπους που σ αγαπούν και αγαπάς... Να ξυπνάς και το σπίτι σου να χει γεμίσει με υπέροχα λουλούδια... Απλά....ευλογία! Με κάνετε πολύ χαρούμενη κάθε φορά... Τις ανταποδίδω ολόθερμα και σας εύχομαι ό,τι πιο όμορφο και γλυκό επιθυμείτε καθεμιά και καθένας σας προσωπικά… Να είστε πάντα καλά, ευτυχισμένοι κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να έχετε υγεία… Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους σας... ειλικρινά είμαι τόσο τυχερή, που έχω τόσο ουσιαστικούς και αληθινούς φίλους»

Να ξυπνάς...ν ανοίγεις το κινητό σου και να ναι γεμάτο από υπέροχες ευχές και μηνύματα από ανθρώπους που σ αγαπούν και αγαπάς... Να ξυπνάς και το σπιτι σου να χει γεμίσει με υπεροχα λουλούδια..... Απλά....ευλογία 🙏🏻 Με κάνετε πολύ χαρούμενη κάθε φορά... Τις ανταποδίδω ολόθερμα και σας εύχομαι ό,τι πιο όμορφο και γλυκό επιθυμείτε καθεμιά και καθένας σας προσωπικά… Να είστε πάντα καλά, ευτυχισμένοι κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να έχετε υγεία… Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους σας...ειλικρινά είμαι τόσο τυχερή, που έχω τόσο ουσιαστικούς και αληθινούς φίλους ...🙏🏻 #namedaygirl #happyhappyhappy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85) στις

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb