The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Πέθανε ο τραγουδιστής της ροκ Chris Cornell

Ήταν παντρεμένος με την Ελληνίδα Βίκυ Καραγιάννη


Δημοσίευση ΜΑΙ 18, 2017

Πέθανε ο τραγουδιστής της ροκ Chris Cornell

Οι λάτρεις του ροκ σίγουρα γνωρίζουν πολύ καλά τον τραγουδιστή των Soundgarden και των Audioslave Chris Cornell. O τραγουδιστής με την μοναδική φωνή, είχε κάνει και σόλο δουλειές, μεταξύ των οποίων και το τραγούδι για την ταινία του Τζέιμς Μποντ «Casino Royale».

Ο διάσημος καλλιτέχνης έφυγε ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία 52 ετών, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Associated Press.

Σύμφωνα με τον Brian Bumbery, εκπρόσωπο του Chris Cornell, ο μουσικός που έγινε γνωστός ως ο τραγουδιστής των Soundgarden και αργότερα των Audioslave, πέθανε το βράδυ της Τετάρτης στο Ντιτρόιτ.

Ο θάνατος του Chris Cornell, ήταν «ξαφνικός και απροσδόκητος», σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του τραγουδιστή ο οποίος πρόσθεσε ότι η σύζυγος και η οικογένεια του 52χρονου μουσικού είναι σοκαρισμένοι.

Ο Chris Cornell ήταν παντρεμένος με την Ελληνίδα Βίκυ Καραγιάννη. Η Άννα Βίσση είναι νονά του γιου τους.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb