The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η ανάβαση του τρόμου που προσφέρει πανοραμική θέα στο Machu Picchu

Για να δεις την όμορφη θέα πρέπει να γίνεις ριψοκίνδυνος


Δημοσίευση ΜΑΡ 05, 2017

Η ανάβαση του τρόμου που προσφέρει πανοραμική θέα στο Machu Picchu

Το Machu Picchu στο Περού θεωρείται ένα από τα επτά θαύματα του σύγχρονου κόσμου. Το συνολικό οικοδόμημα είναι εντυπωσιακό αλλά για να το δει κανείς με όμορφη θέα, τότε θα πρέπει να είναι αρκετά ριψοκίνδυνος. Κι αυτό γιατί το βουνό Huayna Picchu, προσφέρει μεν την καλύτερη θέα, αλλά θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα τολμηρός για να φτάσεις εκεί δε.

Το Βουνό είναι εξαιρετικά απότομο, ενώ το μονοπάτι που οδηγεί στην κορυφή του αποτελείται από απόκρημνα σκαλιά, που προεξέχουν από τον βράχο. Από τον Νοέμβριο μέχρι και τον Απρίλιο, το Περού βρίσκεται σε περίοδο βροχών. Εκείνη την περίοδο όποιος ανεβαίνει στο βουνό (αν και όλο τον χρόνο είναι επικίνδυνο), θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός.

Το ύψος του Huayna Picchu φτάνει τα 2.693 μέτρα, όντας 260 μέτρα ψηλότερο από το macho Picchu. Γι’ αυτό και από την κορυφή του μπορεί να απολαύσεις το θαύμα των Ίνκας, σε όλη του την μεγαλοπρέπεια και την ομορφιά.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb