The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Τα πανάκριβα τζιν που σχεδιάζονται από λιοντάρια στην Ιαπωνία!

Μόνο 10 θα κυκλοφορήσουν για αυτήν την χρονιά


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 17, 2016

Τα πανάκριβα τζιν που σχεδιάζονται από λιοντάρια στην Ιαπωνία!

Πόσα θα πληρώνατε για ένα μοναδικό τζιν παντελόνι, το οποίο έχει σκισίματα από γρατσουνιές και δαγκώματα λιονταριών από ζωολογικό κήπο της Ιαπωνίας; Φέτος μόνο 10 τέτοια παντελόνια θα είναι διαθέσιμα προς πώληση, οπότε αν θέλετε να αποκτήσετε ένα από αυτά, ήρθε η ώρα να βγάλετε τις οικονομίες σας στη φόρα.

Τα Zoo Jeans, αποτελούν μέρος της καμπάνιας για την περιοχή Tohoku της Ιαπωνίας, η οποία και ξεκίνησε από το τοπικό πανεπιστήμιο Tohoku Gakuin University. Τα πρώτα παντελόνια κυκλοφόρησαν το 2014, όταν στα λιοντάρια, τις τίγρεις και τις αρκούδες έδωσαν παιχνίδια που ήταν τυλιγμένα με τζιν ύφασμα, πάνω στο οποίο τα ζώα άφηναν κυριολεκτικά τα σημάδια τους. Λίγο αργότερα, το ύφασμα αυτό πήγε στους κατασκευαστές ενδυμάτων, οι οποίοι και φρόντιζαν να το αναδείξουν μέσα από τα παντελόνια που έφτιαχναν. Αν και αρκετά ακριβά, τα Zoo Jeans έγιναν άκρως δημοφιλή φέτος, για αυτό και το Tohoku Gakuin University. πουλάει άλλα 10 μέσα από το διαδίκτυο.

Οι δυο σχεδιαστές των Zoo Jeans για το 2016, είναι το 19χρονο λιοντάρι Curtis και η 16χρονη θυληκιά O’Neal. Στις 25 Ιουνίου τα δυο ζώα είχαν τυλιγμένα με τζιν τα αγαπημένα τους παιχνίδια και τα υπόλοιπα έγιναν από μόνα τους. Στη συνέχεια, το υλικό στάλθηκε στις εταιρείες Momotaro και Japan Blue, που είναι δύο από τις καλύτερες στην κατασκευή τζιν στην Ιαπωνία. Έτσι, τα 10 παντελόνια ολοκληρώθηκαν. Η πώληση τους θα ξεκινήσει στη 1 Αυγούστου, στην εξωφρενική τιμή των 957.55 δολαρίων το τεμάχιο. Τα έσοδα θα διατεθούν στο Yagiyama Zoological Park, για την δημιουργία περισσότερων φυσικών δραστηριοτήτων για τα ζώα. Δείτε παρακάτω την καμπάνια των Zoo Jeans για το 2014:

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb