The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Έπαυλη Monte Cristo: Το πιο στοιχειωμένο σπίτι της Αυστραλίας

Φαντάσματα που περπατούν και φωνάζουν ονόματα

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 04, 2015

Τρεις διαφορετικές ιστορίες θανάτου στοιχειώνουν το σπίτι της οικογένειας Ryan στην Αυστραλία. Μια έγκυος υπηρέτρια, που έχασε τη ζωή της όταν κάποιος την έσπρωξε από ένα μπαλκόνι, ένα μικρό αγόρι που κάηκε ζωντανό στην κούνια του, και ένα μωρό που σκοτώθηκε πέφτοντας από τις σκάλες

Όπως υποστηρίζουν οι νέοι ιδιοκτήτες της εν λόγω κατοικίας, φαίνεται πως τα πνεύματα των αρχικών ιδιοκτητών, Christopher και Elizabeth Crowley, στοιχειώνουν ακόμα το μέρος.

Μάλιστα, όπως ανέφεραν οι Ryan, την πρώτη φορά που μπήκαν στο σπίτι όλα τα φώτα ήταν αναμμένα, χωρίς όμως να υπάρχει... ηλεκτρικό ρεύμα. Εύλογα λοιπόν, αντιλαμβάνεστε πως όντως κάτι... δεν πάει καλά εκεί.

Σύμφωνα με την Oliv Ryan, στο σπίτι ακούγεται πάντα κάποιος να περπατάει, ενώ ορισμένες φορές ακούει να τη φωνάζουν, γνωρίζοντας όμως πως είναι μόνη της στο σπίτι.

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb