The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Καβγάς εκτός ορίων με τον σύντροφό της ‑ Τραυματίστηκε και ούρλιαζε στους διαδρόμους ξενοδοχείου

Η μητέρα μου είναι μπλεγμένη σε αυτό, γράφει η τραγουδίστρια στο Instagram


Δημοσίευση ΜΑΙ 03, 2024

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Καβγάς εκτός ορίων με τον σύντροφό της ‑ Τραυματίστηκε και ούρλιαζε στους διαδρόμους ξενοδοχείου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνουν φωτογραφίες με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε άσχημη κατάσταση, να περπατάει τυλιγμένη με κουβέρτα και με αστυνομικούς να τη συνοδεύουν έξω από ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ρεπορτάζ του TMZ αναφέρει ότι η ποπ σταρ καβγάδισε έντονα με τον σύντροφό της, Πολ Σόλιζ, με την κατάσταση να ξεφεύγει των ορίων.

Το βράδυ της Τετάρτης 1η Μαΐου, η Σπίαρς πήγε στο Chateau Marmont με τον Σόλιζ. Λίγες ώρες μετά, κάποιος που βρισκόταν στο ίδιο μέρος κάλεσε την αστυνομία, ισχυριζόμενος ότι μια γυναίκα που ταιριάζει στην περιγραφή με τη 42χρονη σταρ, παρενοχλούσε και απειλούσε τους υπαλλήλους και τους πελάτες του ξενοδοχείου.

Οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν λίγο μετά τις 10:30 μ.μ., αλλά έφυγαν, καθώς εκείνη τη στιγμή δεν είδαν κάτι ύποπτο. Το ζευγάρι αποσύρθηκε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου γύρω στις 11 το βράδυ, όπου συνέχισε να διασκεδάζει και να πίνει. Ενώ βρίσκονταν στο δωμάτιο, κατέληξαν σε έναν τεράστιο καβγά, ο οποίος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εξελίχθηκε σε χειροδικία, με τη Σπίαρς να χτυπάει στο πόδι. Οι πηγές που επικαλείται το TMZ λένε, πως η τραγουδίστρια «ούρλιαζε και ήταν εκτός ελέγχου στον διάδρομο της σουίτας της και αρκετοί καλεσμένοι πίστεψαν ότι είχε πάθει ψυχικό κλονισμό, γι' αυτό και κάλεσαν ασθενοφόρο».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb