The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Μάζεψε ένα χαρτονόμισμα από το δρόμο και κατέληξε στο νοσοκομείο

Μια απίστευτη ιστορία

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΑΠΡ 24, 2024

Μάζεψε ένα χαρτονόμισμα από το δρόμο και κατέληξε στο νοσοκομείο
pexels

Το να βρεις λεφτά στο δρόμο, για τους περισσότερους από εμάς θεωρείται τύχη. Όχι όμως για μια γυναίκα από το Κεντάκι των ΗΠΑ.

Η Renne Parsons από το Κεντάκι των ΗΠΑ, μοιράστηκε την απίστευτη ιστορία της στα κοινωνικά δίκτυα.

Έξω από ένα μαγαζί εστίασης εντόπισε ένα δολάριο. Όπως θα έκαναν οι περισσότεροι έσκυψε και το μάζεψε. Μάλιστα το θεώρησε σημάδι καλοτυχίας και περηφανεύτηκε για αυτό στον σύντροφο της.

Λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε στο νοσοκομείο με πόνους στο κορμί της και σπασμούς.

Το δολάριο είχε το πολύ δραστικό και επικίνδυνο ναρκωτικό φαιντανύλη. Αυτό πέρασε στο δέρμα της και στον οργανισμό της.

Όταν έφθασε στο νοσοκομείο με δυσκολία ανέπνεε.

Δείτε την ανάρτησή της

«Ενώ στέκομαι με το 3 μηνών μωρό μου και περιμένω τον άντρα μου για να πάω στην τουαλέτα, βλέπω ένα χαρτονόμισμα ενός δολαρίου στο έδαφος. Δεν σκέφτηκα απολύτως τίποτα και το μάζεψα. Κρατώντας το στο χέρι μου, κοιτάζω γύρω μου και σκέφτομαι να το δώσω στο κοριτσάκι που είδα να ζητιανεύει. Ακριβώς τότε ο σύζυγός μου βγαίνει από το μπάνιο και βάζω το δολάριο στην τσέπη μου. Εν τω μεταξύ, όντως έβγαλα το δολάριο από την τσέπη μου, το κράτησα και στη συνέχεια το έβαλα στην πόρτα του αυτοκινήτου. Καθώς το έκανα αυτό είπα στον σύζυγό μου πόσο τυχερή ήμουν που βρήκα τυχαία ένα δολάριο στο πάτωμα. Στη συνέχεια άρπαξα ένα μαντηλάκι για να σκουπίσω τα χέρια μου, επειδή ο άντρας μου μού εξήγησε ότι δεν πρέπει να μαζεύω χρήματα από το έδαφος, καθώς οι ντόπιοι τα βάζουν σε φαιντανύλη. Καθώς μου εξηγούσε το λάθος μου, αισθάνθηκα σαν να με χτυπάνε με σφυριά. Ξαφνικά ένιωσα έναν πόνο να ξεκινά στους ώμους μου και να περνάει σε όλο μου το σώμα. Είπα, “Justin, σε παρακαλώ βοήθησέ με. Δεν αστειεύομαι, αισθάνομαι πολύ περίεργα”. Κρατάω το χέρι του συντρόφου μου και χωρίς να σκέφτομαι, και τότε το σώμα μου μούδιασε εντελώς, με δυσκολία μιλούσα και με δυσκολία ανέπνεα. Με πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο».

Χάρη στη γρήγορη δράση του ιατρικού προσωπικού, η Parsons άρχισε να αισθάνεται κάπως φυσιολογικά μετά από λίγες ώρες και αφού είχε πάρει αρκετά φάρμακα, ενώ στο τέλος εξήγησε τι είχε συμβεί: «Ο αστυνομικός που ήρθε να πάρει την αναφορά μας, μας είπε ότι πιθανώς συνέβη ένα από τα δύο πράγματα: είτε το χαρτονόμισμα είχε χρησιμοποιηθεί για να αποθηκεύσει ναρκωτικά είτε το άφησαν επίτηδες με ναρκωτικά πάνω του».

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb