The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Σίντνεϊ Σουίνι: «Συγγνώμη που έχω ωραία στήθη»

Η ανάρτηση με νόημα


Δημοσίευση ΑΠΡ 22, 2024

Σίντνεϊ Σουίνι: «Συγγνώμη που έχω ωραία στήθη»

Μια σειρά φωτογραφιών από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μεξικό ανήρτησε στο Instagram η ηθοποιός Σίντνεϊ Σουίνι το βράδυ της Κυριακής.

Από τα καρέ της ηθοποιού η εικόνα που έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση, ήταν αυτή που φορούσε μια μπλούζα στην οποία αναγραφόταν η φράση «Συγγνώμη που έχω ωραία στήθη».

Σύμφωνα με την Daily Mail, η φωτογραφία αυτή δεν αποκλείεται να είναι άλλη μια απάντηση της ηθοποιού στην παραγωγό του Χόλιγουντ Κάρολ Μπάουμ, η οποία την κατηγόρησε ότι «δεν είναι όμορφη» και «δεν μπορεί να παίξει».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Η Μπάουμ είπε ότι έφτασε στη διαπίστωση αυτή αφού παρακολούθησε την τελευταία ταινία της Σουίνι, «Anyone But You», σε ένα αεροπλάνο. «Ήθελα να μάθω ποια είναι και γιατί όλοι μιλούν γι' αυτήν» εξήγησε.

«Πόσο λυπηρό είναι το γεγονός ότι μια γυναίκα που είναι σε θέση να μοιραστεί την τεχνογνωσία και την εμπειρία της επιλέγει αντ' αυτού να επιτεθεί σε μια άλλη γυναίκα», ανέφερε ο εκπρόσωπος της ηθοποιού του «Euphoria» σε δήλωσή του στο Page Six. «Αν αυτό είναι που έμαθε στις δεκαετίες της στη βιομηχανία και θεωρεί ότι είναι σωστό να διδάξει στους μαθητές της, αυτό είναι ντροπή».

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb