The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

5 Ανδρικά Κοστούμια που θα σας Κάνουν να Δείχνετε 10 Χρόνια Νεότεροι


Δημοσίευση ΑΠΡ 18, 2024

5 Ανδρικά Κοστούμια που θα σας Κάνουν να Δείχνετε 10 Χρόνια Νεότεροι

Είτε πρόκειται να ντυθείτε φέτος γαμπρός ή κουμπάρος είτε ψάχνετε ένα κοστούμι για τις επαγγελματικές σας εμφανίσεις, το σίγουρο είναι ότι όλοι οι άντρες θέλουμε να δείχνουμε κομψοί, με προσεγμένο στυλ αλλά και όσο πιο νέοι γίνεται.

Η αλήθεια είναι ότι στον άντρα τη μεγαλύτερη διαφορά στο στυλ του την κάνει το ντύσιμο και τα ανδρικά κοστούμια χαρακτηρίζονται για την elegant εμφάνισή τους και το κύρος που αποπνέουν.

Ωστόσο, δεν αρκεί αυτό. Χρειάζεται και μια μοντέρνα πινελιά, έτσι ώστε το chic look να συνδυάζεται και με τη νεανικότητα. Νομίζετε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει με ένα κοστούμι;

Κι όμως, υπάρχουν κοστούμια ανδρικά μοντέρνα που αποδεικνύουν ότι με το κατάλληλο ένδυμα ένας άνδρας μπορεί να δείχνει ακόμα και δέκα χρόνια νεότερος, ενώ παράλληλα αποπνέει την απαιτούμενη σοβαρότητα για κάθε περίσταση.

Οι ειδικοί στην επίσημη ανδρική ένδυση από τα καταστήματα Prince Stores μας δίνουν τις πολύτιμες συμβουλές τους.

Το απόλυτο μπλε κοστούμι

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Το μαύρο κοστούμι δεν ενδείκνυται αν θέλετε να δείχνετε νεότεροι. Αποτελεί σίγουρα μια κλασική επιλογή, όμως βαραίνει το ύφος, οπότε είναι καλύτερα να κινηθείτε σε μια πιο ανάλαφρη εκδοχή. Δηλαδή το μπλε.

Το μπλε στο κοστούμι είναι λατρεμένο χρώμα, γιατί συνταιριάζει το κύρος, καθώς είναι σκούρο χρώμα, με μια λίγο πιο χαλαρή διάθεση, ανάλογα με το γούστο κάθε άντρα.

Έτσι, αν θέλετε ένα πολύ επίσημο κοστούμι (π.χ. γαμπριάτικο), τότε το blue black είναι η ιδανική απόχρωση, η οποία είναι εξαιρετική και για να σας κάνει να δείχνετε πιο αδύνατοι.

Μπλε ρουά κοστούμι για καλοκαιρινούς γάμους

Από την άλλη, για ένα πιο καλοκαιρινό outfit, το μπλε ραφ ή το μπλε ρουά είναι εξαιρετικά, για να συνδυάσετε την επισημότητα χωρίς αυτή να σας μεγαλώνει ηλικιακά.

Ειδικά το μπλε ρουά το βλέπουμε στους γάμους του καλοκαιριού είτε στο γαμπρό είτε στον κουμπάρο ή κάποιον κοντινό συγγενή, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να φορεθεί και ως business σακάκι.

Το γκρι του πάγου είναι ό,τι πιο νεανικό και επίσημο

Αν θέλετε να πρωτοτυπήσετε αρκετά και να ξεφύγετε από τα κλασικά χρώματα, χωρίς όμως να πάτε σε πιο εκκντρικές επιλογές, τότε το γκρι είναι το σημείο που πρέπει να σταθείτε. Τα γκρι κοστούμια είναι πολύ της μόδας και βγαίνουν σε πάρα πολλές αποχρώσεις.

Ωστόσο, το σκούρο γκρι ή το ανθρακί δεν είναι ό,τι πιο νεανικό μπορείτε να φορέσετε. Γι’ αυτό, σας προτείνουμε το γκρι του πάγου που είναι ανοιχτόχρωμο και εξαιρετικά ανάλαφρο, χωρίς όμως να χάνει στιγμή τη σοβαρή αρρενωπότητα που επιθυμείτε.

Πράσινο της μέντας για χρώμα χωρίς εκπλήξεις

Δεν χωράει αμφιβολία ότι όσο πιο πολύ χρώμα εντάσσουμε στο ντύσιμό μας, τόσο περισσότερα χρόνια αφαιρούμε από πάνω μας.

Πώς μπορούμε, όμως, να εντάξουμε το χρώμα στην επίσημη ανδρική ένδυση; Πολλοί άντρες φοβούνται να φορέσουν κάποιο χρωματιστό κοστούμι, για να μη φανούν υπερβολικοί.

Αυτόν ακριβώς τον προβληματισμό λύνει το πράσινο της μέντας. Πρόκειται για μια υπέροχη απόχρωση του πράσινου που ταιριάζει σε όλους και δημιουργεί ένα όμορφο και προσεγμένο αισθητικό αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα, είναι ήπιων τόνων, μια παστέλ απόχρωση που δεν είναι πολύ φαντασμαγορική, οπότε είναι ό,τι πρέπει αν τώρα ξεκινάτε να εντάσσετε το χρώμα στη γκαρνταρόμπα σας.

Σάπιο μήλο ή μπορντό κοστούμι για τους λάτρεις των εντυπώσεων

Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε με το κοστούμι που θα φορέσετε και ταυτόχρονα να πετάξετε από πάνω σας πάνω από μία δεκαετία, τότε χρειάζεστε ένα άκρως εντυπωσιακό χρώμα. Ένα χρώμα που θα τονίζει τα καλά σας σημεία και θα αναδεικνύει τη νεανική σας διάθεση.

Αυτό το χρώμα είναι όλες οι αποχρώσεις ανάμεσα στο ροζ και το κόκκινο. Αν θέλετε ένα σκούρο κοστούμι, ιδανική επιλογή για business περιστάσεις τον χειμώνα, τότε το μπορντό είναι ό,τι πρέπει για εσάς.

Αν, από την άλλη, θέλετε ένα πιο ανοιχτόχρωμο κοστούμι που μπορεί να φορεθεί και το καλοκαίρι ακόμα και σε πιο casual περιβάλλοντα, το σάπιο μήλο είναι μια πολύ όμορφη απόχρωση, ειδικά για τους πιο σκουρόχρωμους άντρες.

Bonus tip: Για να δείχνει το κοστούμι μοντέρνο, θα πρέπει να είναι σε slim fit γραμμή, που είναι η επιτομή της κομψότητας και της νεανικότητας.

Δείτε τη μεγάλη ποικιλία των Prince Stores σε μοντέρνα ιταλικά ανδρικά κοστούμια σε slim fit γραμμή που θα σας εντυπωσιάσουν με τα χρώματα και την ποιότητά τους και μάλιστα σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb