The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Baby Reindeer: Η καλύτερη σειρά της χρονιάς

Πάτα το play, κλείσε κινητό και απόλαυσε την

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΑΠΡ 17, 2024

Baby Reindeer: Η καλύτερη σειρά της χρονιάς
promo

Χωρίς υπερβολή, αν δεν έχεις υποχρεώσεις, η σειρά βλέπεται σε μια ημέρα. Μια αληθινή ιστορία που θα σε ξεσηκώσει για τα καλά.

Μια σειρά που θα γράψει ιστορία, χωρίς marketing, χωρίς προβολή, χωρίς ο τίτλος να σε ελκύει, χωρίς διάσημους πρωταγωνιστές. Το Baby Reindeer θα το δεις για την απίστευτη ιστορία του, για τις σοκαριστικά ρεαλιστικές ερμηνείες, για το φόβο και το άγχος που σου προκαλεί.

Η σειρά ξεκινάει με μια σκηνή που κάποιος προσπαθεί να καταγγείλει παρενόχληση από μια stalker στο αστυνομικό τμήμα.

Και αν νομίζετε ότι μόνο στην Ελλάδα δεν μπορείς να βρεις λύση από την Αστυνομία, η σειρά αυτή θα σας κάνει να αλλάξετε γνώμη.

Ένας μπάρμαν κερνάει ένα τσάι μια πελάτισσα και από εκεί ξεκινάει ο εφιάλτης.

Μια σχέση στη φαντασία του ενός, η κρυφή ζωή κάποιου, τα τραύματα που κουβαλάμε. Τίποτα δεν είναι απλό, και σε αυτή τη σειρά θα καταλάβεις ότι δεν μπορείς να κρίνεις εύκολα κάποιον, αν δεν ξέρεις λεπτομέρειες για τη ζωή του.

Η σειρά διατηρεί την αγωνία μέχρι και το τελευταιο κυριολεκτικά δευτερολέπτο, και σου ξυπνάει συναισθήματα ακόμα και αν δεν έχεις ανάλογες εμπειρίες.

Μη βιαστείτε να κρίνετε τους πρωταγωνιστές, γιατί θύτης και θύμα έχουν πολλά κοινά. 

Ξεκινήστε την άμεσα και με ευχαριστείτε αργότερα...

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb