The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

«Δεν είναι σημαντική, δεν είναι ενδιαφέρουσα»: Σάλος στη διεθνή σοουμπίζ ‑ «Πυρά» της Courtney Love κατά της Taylor Swift

Τα πρόσφατα σχόλια της 59χρονης ήρθαν αντιμέτωπα με την οργή των θαυμαστών της σούπερ - σταρ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΑΠΡ 16, 2024

«Δεν είναι σημαντική, δεν είναι ενδιαφέρουσα»: Σάλος στη διεθνή σοουμπίζ ‑ «Πυρά» της Courtney Love κατά της Taylor Swift

Η Κόρτνεϊ Λοβ δέχτηκε την οργή των θαυμαστών της Τέιλορ Σουίφτ, αφού ισχυρίστηκε ότι θεωρεί την τραγουδίστρια «ασήμαντη» ως καλλιτέχνιδα.

Η 59χρονη τραγουδίστρια έβαλε στο στόχαστρο την καλλιτεχνική αξία της Σουίφτ σε μια νέα συνέντευξή της στην Evening Standard, όπου υποστήριξε: «Η Τέιλορ δεν είναι σημαντική. Μπορεί να είναι ένας ασφαλής χώρος για τα κορίτσια και είναι ίσως η Μαντόνα του σήμερα, αλλά δεν είναι ενδιαφέρουσα ως καλλιτέχνης».

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια της Λοβ δεν άρεσαν καθόλου στο fanbase της Σουίφτ, οι οποίοι κατηγόρησαν την Λοβ ότι «ελαχιστοποιεί τις γυναίκες στη μουσική».

Η Λάνα Ντελ Ρέι, η Μαντόνα και η Μπιγιόνσε βρέθηκαν επίσης στο επίκεντρο των επικρίσεων της Λοβ στην ίδια συνέντευξη.

Οι θαυμαστές της Σουίφτ ισχυρίστηκαν ότι υπάρχει ένα μοτίβο της Λοβ να τα βάζει με τις «πιο ταλαντούχες γυναίκες» στη μουσική βιομηχανία και την κατηγόρησαν ότι «προσπαθεί να παραμείνει δημοφιλής».


Ένα άτομο δήλωσε ότι η Λοβ καλύτερα να έχει «απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις της» λόγω των καταιγισμών μηνυμάτων από τους θαυμαστές της Σουίφτ.

Καταφεύγοντας στο Twitter για να μοιραστεί την άποψή του, ένας από τους θαυμαστές είπε: «Ω Θεέ μου Κόρτνεϊ Λοβ βγάλε το σκασμό και άσε τις νεότερες και πιο ταλαντούχες γυναίκες ήσυχες. Πρώτα η Ολίβια, τώρα η Τέιλορ σαν να μην ενδιαφέρεται κανείς πια για σένα».

«Δεν μου αρέσει η Κόρτνεϊ Λοβ, ειλικρινά, το αν της αρέσει ή όχι η Τέιλορ δεν πειράζει, απλά νομίζω ότι έχει έναν τρόπο να υποβαθμίζει και να μειώνει τις γυναίκες στη μουσική. Τη θεωρώ απαίσιο άτομο», σχολίασε ένας άλλος.«Η Κόρτνεϊ Λοβ υποτιμά δημοσίως τις συναδέλφους της καλλιτέχνιδες σαν να είναι εθνικό άθλημα» σημείωσε ένας τρίτος.

Ένας άλλος λογαριασμός ανέφερε: «Ποιος ρώτησε την Κόρτνεϊ Λοβ; Είναι τόσο μακριά από την πραγματικότητα. Η Τέιλορ Σουίφτ δεν χρειάζεται την επιβεβαίωσή της. Επίσης, το να συγκρίνεται με τη Μαντόνα είναι κομπλιμέντο».

Επίσης, ένα άλλο άτομο είπε: «Αγαπώ την Κόρτνεϊ αλλά τα πρόσφατα σχόλιά της για την Τέιλορ και τη Λάνα είναι αδικαιολόγητα... ποιο είναι το πρόβλημα με τη Λάνα που διασκευάζει ένα τραγούδι και έχει μεγάλη επιρροή;».

Ακολουθούν μερικές από τις αντιδράσεις

Η Λοβ, η οποία μένει στο Λονδίνο από το 2019, φαίνεται να έχει αλλάξει γνώμη για τη Σουίφτ, την οποία στο παρελθόν είχε επαινέσει πολλές φορές.

Σε ανάρτηση στο Facebook το 2016, είχε ποζάρει με την Τέιλορ Σουίφτ και τη Lorde στα Grammys και είχε γράψει σε ανάρτησή της: «Υπέροχες κυρίες Τέιλορ Σουίφτ και Lorde, αυτές οι δύο κερδίζουν το Όσκαρ για την τέχνη, το ταλέντο, τη φωνή και την εκπληκτική ομορφιά».

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb