The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ιταλικό εστιατόριο προσφέρει δωρεάν μπουκάλι κρασί σε όποιον... ξεχάσει το κινητό του

Εντελώς όμως

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΑΠΡ 16, 2024

Ιταλικό εστιατόριο προσφέρει δωρεάν μπουκάλι κρασί σε όποιον... ξεχάσει το κινητό του

Εξαιρετικά επιτυχής αποδεικνύεται η πολιτική που αποφάσισε να εφαρμόσει εστιατόριο στην Ιταλία προσφέροντας ένα δωρεάν μπουκάλι κρασί στους πελάτες που εγκαταλείπουν τα κινητά τους τηλέφωνα κατά τη διάρκεια του γεύματος.

Ο Άντζελο Λέλα, ιδιοκτήτης του Al Condominio, ενός εστιατορίου που άνοιξε τον Μάρτιο στη βόρεια πόλη Βερόνα, δήλωσε, όπως αποκαλύπτει o Guardian ότι ο στόχος είναι να ενθαρρύνει τους πελάτες να συνομιλούν μεταξύ τους αντί να κοιτάζουν συνεχώς τα τηλέφωνά τους.

«Θέλαμε να ανοίξουμε ένα εστιατόριο που να διαφέρει από τα άλλα», δήλωσε. «Έτσι επιλέξαμε αυτή τη μορφή - οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν να απαρνηθούν την τεχνολογία, ενώ απολαμβάνουν μια ευχάριστη στιγμή μαζί. Η τεχνολογία γίνεται πρόβλημα - δεν υπάρχει λόγος να κοιτάτε το τηλέφωνό σας κάθε πέντε δευτερόλεπτα, αλλά για πολλούς ανθρώπους είναι σαν ναρκωτικό ... Με αυτόν τον τρόπο έχουν την ευκαιρία να την αφήσουν στην άκρη και να πιουν καλό κρασί», πρόσθεσε.

Οι άνθρωποι θα έχουν την επιλογή να αφήσουν στην άκρη το τηλέφωνό τους, το οποίο θα τοποθετηθεί στο δικό τους κουτί, κλειδωμένο με κλειδί, στην είσοδο. Στη συνέχεια, δείχνουν το κλειδί στον σερβιτόρο, ο οποίος τους σερβίρει το μπουκάλι κρασί τους.
Οι πελάτες μπορούν επίσης να γράψουν μια κριτική για το γεύμα τους, την οποία αφήνουν στο κουτί. Σε όσους αφήσουν την πιο ενθουσιώδη κριτική θα τους προσφερθεί ένα γεύμα στην επόμενη επίσκεψή τους.

Η υπόσχεση του δωρεάν κρασιού, το εστιατόριο έχει κάνει θραύση ανάμεσα σε όσους είναι πρόθυμοι να συμμετάσχουν στην αποτοξίνωση από το κινητό τηλέφωνο.

«Το ενενήντα τοις εκατό των πελατών επέλεξαν να αφήσουν στην άκρη τα τηλέφωνά τους με αντάλλαγμα το κρασί. Είναι πραγματικά όμορφο να βλέπεις τους ανθρώπους να το αγκαλιάζουν - μιλούν μεταξύ τους αντί να κοιτάζουν φωτογραφίες ή να απαντούν σε μηνύματα στο τηλέφωνό τους».

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb