The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Πάλι viral o Donald Trump: Τον πήρε ο… ύπνος στο δικαστήριο

Φαίνεται κουράστηκε πολύ ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΑΠΡ 16, 2024

Πάλι viral o Donald Trump: Τον πήρε ο… ύπνος στο δικαστήριο

Ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να… αποκοιμήθηκε στο δικαστήριο την πρώτη ημέρα της πολύκροτης δίκης του. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίστηκε νυσταγμένος τη Δευτέρα στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης, καθώς οι δικηγόροι του είχαν έδιναν μάχη με τους εισαγγελείς σχετικά με ποιες αποδεικτικές πράξεις θα είναι αποδεκτές.

Ο Τραμπ κατηγορείται για παραποίηση επιχειρηματικών εγγράφων πριν από τις εκλογές του 2016 και ότι απέκρυψε μια πληρωμή ύψους 130.000 δολαρίων στη Στόρμι Ντάνιελς.

Τον Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως τον πήρε ο ύπνος δύο φορές κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαμάχης και φυσικά έγινε viral για μια ακόμη φορά με το X να στήνει πάρτι με τα σχόλια να πέφτουν βροχή.

Το δικαστήριο του πρώην πρόεδρου της Αμερικής αναμένεται να διαρκέσει έξι εβδομάδες και θα καταθέσουν εναντίον του πρώην συνεργάτες, σύμμαχοι και ερωμένες του.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb