The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Σάλος με το vegan burger που έχει γεύση «ανθρώπινου κρέατος»

Το vegan burger που διαφημίστηκε για τη γεύση του «ανθρώπινου κρέατος» κερδίζει βραβείο

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 30, 2022

Σάλος με το vegan burger που έχει γεύση «ανθρώπινου κρέατος»

Το burger με γεύση... ανθρώπινης σάρκας πήρε πρόσφατα βραβείο

Η σουηδική εταιρεία τροφίμων φυτικής προέλευσης Oumph! δημιούργησε το ασυνήθιστο μπιφτέκι με γεύση σάρκας, το οποίο κέρδισε ένα Silver Brand Experience και Activation Lion στο Cannes Lions Festival of Creativity την περασμένη εβδομάδα.

Αν αμφισβητείτε ότι το περίεργο «κρέας» της ειδικής αυτής βερσιον μπορεί να μην είναι αρκετά ρεαλιστικό, υπάρχει και για αυτό απάντηση - ένας εκπρόσωπος είπε ότι έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να βεβαιωθούν ότι είναι όσο πιο... ζωντανό γίνεται, φτιάχνοντάς το από σόγια, μανιτάρια και πρωτεΐνη σιταριού καθώς και φυτικά λίπη και «ένα μυστηριώδες μείγμα μπαχαρικών».

Παρά τη «φαινομενικά τρομακτική ομοιότητα» με την ανθρώπινη σάρκα, ο εκπρόσωπος διαβεβαιώνει ότι «κανένας άνθρωπος δεν τραυματίστηκε στην ανάπτυξη αυτού του προϊόντος».

Η διαφήμιση, που κυκλοφόρησε την παραμονή του Χάλοουιν το 202 δείχνει έναν αμυδρά φωτισμένο διάδρομο με μια φιγούρα να περπατά προς μια πόρτα, να κόβεται ανάμεσα σε κλιπ ενός μάγειρα που ετοιμάζει κρέας και σειρές μαχαιριών προτού αναβοσβήνει η ατάκα στην οθόνη η «ανθρώπινη σάρκα με βάση τα φυτά»

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb