The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Που χάθηκαν αυτοί οι 5 ηθοποιοί;

Κάποτε τους βλέπαμε πολύ συχνά

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΜΑΡ 01, 2018

Που χάθηκαν αυτοί οι 5 ηθοποιοί;

Τα πρόσωπά τους τα βλέπαμε συνέχεια για κάποια περίοδο. Και είτε με την εξωτερική τους εμφάνιση, είτε με το ταλέντο τους, είτε με το χιούμορ τους, κατάφεραν να μας τραβήξουν την προσοχή. Όμως μετά εξαφανίστηκαν, όπως ακριβώς εμφανίστηκαν. Ξαφνικά. Ρολάκια είχαν οι περισσότεροι, αλλά έχασαν την θέση του πρωταγωνιστή. Γιατί άραγε;

Dane Cook

Κάποτε τον αναζητούσαν όλοι. Πολλοί τον μιμούνταν ή αναφέρονταν σε κάποιο αστείο που είχε πει ο ανερχόμενος κωμικός. Ίσως κάποιοι να τον έβρισκαν υπερβολικό, αλλά ακόμα και αυτοί είχαν άποψη. Τόσο συχνά τον βλέπαμε στα μέσα του 2000.

Έκλεβε την παράσταση σε μέτριες κωμωδίες, όπως το «Employee of the Month», το «My Best Friend’s Girl» και το «Waiting». Δοκίμασε και το θρίλερ πρωταγωνιστώντας στο «Mr. Brooks». Αλλά μετά το 2008 χάθηκε και εμφανιζόταν περιστασιακά και μόνο σε σειρές. Τι να συνέβη;

Eliza Dushku

Η πανέμορφη 37χρονη σήμερα Eliza μας είχε ρίξει στα πατώματα από την συμμετοχή της στο «Bring it On», στο «New Guy» και στο «City by the Sea» στο πλευρό του Robert DeNiro. Εμφανίστηκε και στην ταινία τρόμου «Wrong Turn” και μετά ήταν λες και κάποιος της απαγόρευσε να παίζει σε ταινίες, κάνοντας σχεδόν αποκλειστικά τηλεόραση. Και σε όχι και ιδιαίτερα καλές σειρές. Επέστρεψε για δυο χρόνια με λίγες χλιαρές ταινίες, αλλά αυτό ήταν. Θέλουμε πίσω αυτό το εξαίσιο χαμόγελο.

Freddy Prinze Jr.

Για κάποια περίοδο παραλίγο να γίνει ο νέος «βασιλιάς» της αισθηματικής κομεντί. Με συμμετοχή στο «She’s All That», στο «Boys and Girls» και στο «Down to you», όλοι πίστευαν πως κάτι τέτοιο θα συνεχιστεί. Είχε γίνει βέβαια γνωστός από το «I Know What You Did Last Summer» και μετά βρήκε ρόλο στο franchise του «Scooby – Doo». Αλλά μετά από εκεί τίποτα.

Η Αμερική βέβαια ακόμα τον συζητάει αλλά για άλλο λόγο. Έχει έναν επιτυχημένο γάμο για 16 χρόνια με την επίσης ηθοποιό Sarah Michelle Gellar, παγκοσμίως γνωστή από την σειρά «Buffy the Vampire Slayer».

Julia Stiles

Κι αυτή έπαιζε παντού. Τι χορούς, τι φιλιά, τι χαμόγελα, τι παρέα με τον Jason Bourne. Παντού. Την πρωτοείδαμε στο «10 things I Hate About You», μετά στο «Hamlet», στο «Save the Last Dance», ώσπου άρχισε να παίζει στο franchise του Bourne. Οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας. Και να δεν γυριζόταν κι άλλη ταινία με την ιστορία του Jason Bourne το 2016, θα την είχαμε ξεχάσει.

Neve Campell

Προσωπική προτίμηση και γούστο. Ο τρόπος που έβαζε τα μαλλιά της πίσω από τα αυτιά, αμήχανα, ψιλοτρέμωντας, μπορούσε να σε τρελάνει. Ως πιο παλιός την είδα πρώτα στην σειρά «Party of Five» όπου εpωτεύτηκα. Μετά έπαιξε σε πολλές ταινίες. «The Craft», «Wildthings», «Studio 54», «Three to Tango» κλπ.

Όμως απ’ ότι φαίνεται δεν μπόρεσε ποτέ να διώξει το «Scream» από πάνω της. Κι αυτό γιατί το franchise του «Scream» ξεκίνησε καλά, αλλά αργότερα γελοιοποιήθηκε. Και από άλλους αλλά και από μόνο του. Και πήρε μαζί του και την Neve Campell, την οποία είδα με μεγάλη χαρά μετά από πάρα πολλά χρόνια στο «House of Cards». Καλή επιστροφή...

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb