The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Το νερό στον Καναδά περιείχε... κοκαΐνη

Και δεν είναι το μόνο ναρκωτικό που εντοπίστηκε


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 31, 2015

Το νερό στον Καναδά περιείχε... κοκαΐνη

Φαίνεται πως... η χρήση κοκαΐνης στον Καναδά είναι τόσο διαδεδομένη, που όπως αποκάλυψε μια νέα μελέτη, ίχνη της βρέθηκαν στα αποθέματα του πόσιμου νερού.

Με αφορμή την επιθυμία τους να αποδείξουν τους κινδύνους που κρύβει η κατάληξη φαρμακευτικών λυμάτων στα συγκεκριμένα αποθέματα, οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο McGill διαπίστωσαν πως ίχνη κοκαΐνης εντοπίζονταν στο νερό, ακόμα και μετά από τον προσεκτικό καθαρισμό του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην έρευνα, στο πόσιμο νερό ορισμένων περιοχών του Οντάριο βρέθηκαν ίχνη μορφίνης, κοκαΐνης και οξυκωδόνης. 

Πάντως, η επικεφαλής καθηγητής του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του πανεπιστημίου McGill, Viviane Yargeau, δήλωσε πως αν βελτιωθούν οι διαδικασίες επεξεργασίας των λυμάτων, θα μπορέσουν να βοηθήσουν και στον καθαρισμό του πόσιμου νερού.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb