The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Θεϊκή δύναμη: O πιο δυνατός παπάς στον κόσμο!

Ο αιδεσιμότατος Kevin Fast


Δημοσίευση ΑΠΡ 21, 2015

Θεϊκή δύναμη: O πιο δυνατός παπάς στον κόσμο!

Ο αιδεσιμότατος Kevin Fast είναι προφανέστατα προικισμένος με τη χάρη του Θεού, μιας και έχει απίστευτη δύναμη, η οποία του χάρισε τον τίτλο του πιο δυνατού παπά σε ολόκληρη τη γη.

Ο Καναδός πάστορας έχει σηκώσει κατά καιρούς αντικείμενα αρκετών τόνων, εμπνεόμενος από τον Louis Cyr, που ήταν επίσης ένας δυνατός άνδρας του 19ου αιώνα, με παρόμοια και αξιοθαύμαστα επιτεύγματα.

Ο 51χρονος ιερέας έχει σπάσει όμως και πολλά ρεκόρ Guinness, όπως αυτό του βαρύτερου αεροσκάφους που κουβάλησε άνθρωπος, το οποίο ζύγιζε 189 τόνους, του βαρύτερου φορτηγού που τράβηξε άνθρωπος με μια κίνηση του χεριού του, του βαρύτερου οχήματος που σηκώθηκε από άνθρωπο πάνω από τα 30 μέτρα, καθώς και το ρεκόρ της μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας κρατήματος 500 κιλών με τους ώμους του.

¶λλα από τα κατορθώματά του είναι ότι έχει μεταφέρει ένα σπίτι 40 τόνων έναν δρόμο κάτω, καθώς και το ότι σήκωσε 22 γυναίκες στην πλάτη του!

Όταν δεν επιτελεί τα καθήκοντά του, αυτός ο παπάς συμμετέχει σε αγώνες στη Νότια Αμερική, διαφορετικά κάνει γάμους και βαφτίσια στη λουθηρανική εκκλησία του ¶γιου Παύλου στον Καναδά.

 

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb