The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Snoratorium: Η νέα μόδα του Hollywood

Ειδικά δωμάτια για όσους ενοχλούν με το ροχαλητό τους


Δημοσίευση ΟΚΤ 04, 2015

Snoratorium: Η νέα μόδα του Hollywood

Νέα μόδα στο Hollywood το «δωμάτια ύπνου» ή αλλιώς snoratorium, όπως το αποκαλούν, κάνοντας λογοπαίγνιο με τις λέξεις snore, που σημαίνει ροχαλίζω, και sanatorium, που είναι το σανατόριο, θεραπευτήριο.

Το snoratorium, λοιπόν, είναι ένα ηχομονωμένο υπνοδωμάτιο με ρυθμιζόμενη ατμόσφαιρα, στο οποίο μπορεί να βρει καταφύγιο οποιοσδήποτε ροχαλίζει.

Ο Tom Cruise, μάλιστα, ήταν από τους πρώτους που το χρησιμοποίησε, αλλά και το κατασκεύασε στο πίσω μέρος της αυλής του.

¶λλοι διάσημοι που είναι γνωστοί για το δυνατό ροχαλητό τους είναι ο Winston Churchill, η Elizabeth Taylor και ο Johannes Brahms, για τον οποίο έχει ειπωθεί πως το ροχαλητό του μπορούσε να σκεπάσει τη μουσική μιας ολόκληρης ορχήστρας.

Από τις σύγχρονες διασημότητες, πάντως, η όμορφη ηθοποιός Julia Roberts έχει παραδεχτεί ότι ροχαλίζει συχνά, ενώ η Courteney Cox ή αλλιώς η «Μόνικα» από τη σειρά «Τα Φιλαράκια», έχει δηλώσει για τον πρώην σύζυγό της, David Arquette, πως το ροχαλητό του... τράνταζε τοίχους.

Πάντως, το τέλειο snoratorium πρέπει να είναι μικρό, άνετο και να διαθέτει διπλό κρεβάτι, ώστε να ενθαρρύνονται οι επισκέψεις του/της συντρόφου, πού και πού. Πολλές είναι όμως και οι διασημότητες που επιλέγουν να μετατρέψουν έναν από τους ξενώνες της κατοικίας τους σε δωμάτιο ύπνου.

Όπως αναφέρει άλλωστε και ο Pierre Stooss, ένας από τους μεγαλύτερους μεσίτες του Hollywood, όσοι αστέρες διαθέτουν χώρο στο σπίτι τους, θέλουν και ένα τέτοιο δωμάτιο.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb