The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Σάλος: Εταιρεία αποσύρει το... ματωμένο φούτερ της!

Μετά από αντιδράσεις των καταναλωτών


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 19, 2014

Σάλος: Εταιρεία αποσύρει το... ματωμένο φούτερ της!

Η εταιρεία Urban Outfitters είχε προβλήματα όταν έβγαλε προς πώληση ένα φούτερ με στάμπα από το Kent State Univeristy και κάποιες κόκκινες πιτσιλιές.

Αμέσως οι καταναλωτές έστειλαν e-mail με παράπονα, που έλεγαν πως είναι σοκαριστικό να βλέπουν το συγκεκριμένο μπλουζάκι με τους λεκέδες που μοιάζουν με αίμα.

Μάλιστα, ο CEO της εταιρείας, Dick Hayne, αναγκάστηκε να απαντήσει, λέγοντας πως εταιρεία έκανε μια άτυχη επιλογή και πως, όπως πολύ συχνά κάνει η εταιρεία, αγοράζει και πουλά vintage ρούχα που βρίσκει σε υπαίθριες αγορές. Το συγκεκριμένο μπλουζάκι λοιπόν είναι μοναδικό, και αποσύρεται, αφού προκάλεσε τέτοιες αντιδράσεις.

Πάντως, τα media αναφέρουν πως η εταιρεία συχνά επιλέγει περίεργα και αρκετά προβοκατόρικα αντικείμενα ή ρούχα για το κοινό, όμως αυτή τη φορά όντως το vintage μπλουζάκι αποσύρθηκε άμεσα.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb