The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Πυροβολισμοί σε στpιπτιτζάδικο της Μόσχας για τα μάτια μιας κυρίας

Ο άγριος καβγάς μεταξύ δύο συμμοριών, οι πυροβολισμοί και το ξύλο


Δημοσίευση ΙΑΝ 29, 2015

Πυροβολισμοί σε στpιπτιτζάδικο της Μόσχας για τα μάτια μιας κυρίας

Μια γυναίκα κατάφερε να γίνει το μήλο της έριδος για δύο συμμορίες μέσα σε ένα στpιπτιτζάδικο στη Μόσχα και έστειλε στο νοσοκομείο 15 άτομα!

Οι συμμορίες είχαν πάει στο συγκεκριμένο μέρος για να χαλαρώσουν και η εν λόγω κυρία συνοδευόταν από έναν άντρα, μέλος της μιας εκ των δύο συμμοριών. Όπως είπαν οι αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα σηκώθηκε και πήγε στην πίστα να χορέψει μαζί με τις στpίπερ και τότε ένας άντρας από την άλλη συμμορία άρχισε να τη φλερτάρει.

Αυτό ήταν αρκετό για να προκαλέσει τον φίλο της κοπέλας, ο οποίος δεν άργησε να εκνευριστεί και να βγάλει όπλο, ενώ στη συνέχεια τραυμάτισε στο στομάχι τον άλλον άντρα που έκανε το λάθος να τη διεκδικήσει.

Τα μέλη των συμμοριών δεν άργησαν να μπουν στο παιχνίδι και έτσι έκαναν το μέρος... καλοκαιρινό. Το περιστατικό καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που υπήρχε στον χώρο και παρουσιάζει καρέ καρέ τους πυροβολισμούς που έπεσαν μεταξύ των δύο συμμοριών και τον πανζουρλισμό που ακολούθησε, με τις καρέκλες να πετάγονται από εδώ και από εκεί και τους άντρες να γρονθοκοπούνται.

Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, όπως ήταν φυσικό, κάλεσε την αστυνομία και ένα ασθενοφόρο, ενώ ο εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε πως κατά τη διάρκεια του συμβάντος προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές, όμως ο ιδιοκτήτης δεν θέλει να υποβάλει μήνυση.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb