The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Prince: Βαριές καταγγελίες για εθισμό στην κοκαΐνη και... κρυφό γιο!

Σύμφωνα με μαρτυρίες στην αστυνομία


Δημοσίευση ΜΑΙ 04, 2016

Prince: Βαριές καταγγελίες για εθισμό στην κοκαΐνη και...  κρυφό γιο!

Ο Prince είχε επικίνδυνο και ανεξέλεγκτο εθισμό στην κοκαΐνη, σύμφωνα με καταγγελία που είχε γίνει στην αστυνομία, όπως δείχνουν έγγραφα τα οποία δόθηκαν τώρα στη δημοσιότητα.

Η συγκεκριμένη κλήση στην αστυνομία είχε γίνει στις 20 Ιουνίου του 2011, σχεδόν πέντε χρόνια πριν από τον θάνατό του, και μία γυναίκα δήλωσε ότι ανησυχούσε για τη χρήση που έκανε ο μουσικός.

Η μυστηριώδης γυναίκα δήλωσε ότι ο Prince της είχε πει στη Γερμανία, μία χρονιά νωρίτερα, ότι «δεν μπορεί να ελέγξει αυτή τη συνήθειά του» και ότι αργότερα τη συμβούλευσαν να αναφέρει αυτή τη συνομιλία, σύμφωνα με τα αρχεία που δημοσιοποίησε η αστυνομία στη Μινεσότα.

Οι αρχές έλαβαν υπόψη την πληροφορία, αλλά αποφάσισαν να μην ερευνήσουν το θέμα περαιτέρω, καθώς επρόκειτο για κάτι που είχε γίνει ένα χρόνο νωρίτερα και δεν έδειχνε ότι ο Prince διέτρεχε άμεσο κίνδυνο.

Τα αρχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα δείχνουν ότι είχαν γίνει 46 κλήσεις στην αστυνομία σχετικά με τον Prince και το σπίτι του, το Paisley Park, τα τελευταία πέντε χρόνια. Πολλά από τα περιστατικά αφορούν παράπονα όπως η καταπάτηση ή τα ζητήματα κυκλοφοριακής συμφόρησης, όταν έδινε συναυλίες στον συγκεκριμένο χώρο.

Μία κλήση, που είχε γίνει στις 21 Απριλίου, μερικές ώρες μετά από τον θάνατό του, ήταν από γυναίκα που ισχυρίστηκε ότι έχει αποκτήσει γιο με τον μουσικό και ρωτούσε αν ο 17χρονος θα μπορούσε να παραστεί στην κηδεία. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες που πιστοποιούν ότι ο Prince είχε κρυφό γιο, σημειώνει η Telegraph.

Σε ό,τι αφορά την κοκαΐνη, φίλοι του Prince έχουν δηλώσει ότι ο καλλιτέχνης δεν έκανε ποτέ χρήση ναρκωτικών. Η Sheila E., επί μακρόν συνεργάτιδά του, ανέφερε ότι τον γνώριζε 38 χρόνια και «ποτέ δεν τον είδα να παίρνει ούτε ασπιρίνη».

Στο μεταξύ, μία μυστηριώδης γυναίκα έχει εμφανιστεί και ισχυρίζεται ότι είναι ετεροθαλής αδελφή του Prince, δηλώνοντας ότι έχει δικαίωμα μεριδίου από την περιουσία του. Η Ντάρσελ Γκρέσαμ Τζόνστον ισχυρίζεται ότι είναι κόρη της μητέρας του μουσικού, της τραγουδίστριας της τζαζ Μάτι Σόου- η οποία έχει πεθάνει- αλλά από άλλο πατέρα.

Μέλη της οικογένειας του Prince δηλώνουν ότι δεν γνώριζαν την ύπαρξή της. Ο μουσικός είχε μόνο μία εξ αίματος αδελφή, την 55χρονη Τίκα Νέλσον και πέντε ετεροθαλή αδέλφια, από τον δεύτερο γάμο του πατέρα του. Οι δικηγόροι είναι προετοιμασμένοι για την εμφάνιση και άλλων «συγγενών» του. Αν πάντως προκύψει ότι είχε παιδί, τότε αυτό θα δικαιούται το 100% της περιουσίας του- καθώς δεν έχει βρεθεί διαθήκη του- και τα αδέλφια του μουσικού δεν θα πάρουν τίποτα.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb