The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

O τραγουδιστής Michael Bublé φωτογράφισε κρυφά μια κοπέλα με σορτσάκι και τη δημοσίευσε στο Instagram

Κατηγορήθηκε για σεξισμό και ζήτησε συγγνώμη με ανακοίνωσή του


Δημοσίευση ΑΠΡ 21, 2015

O τραγουδιστής Michael Bublé φωτογράφισε κρυφά μια κοπέλα με σορτσάκι και τη δημοσίευσε στο Instagram

Σε δημόσια απολογία αναγκάστηκε να προχωρήσει ο δημοφιλής Καναδός τραγουδιστής Michael Bublé μετά από τη δημοσίευση της παρακάτω φωτογραφίας στα social media.  

O καλλιτέχνης, ο οποίος έκανε διακοπές με τη σύζυγό του στη Φλόριντα, φωτογράφισε μια κοπέλα που φορούσε ένα αρκετά κοντό σορτσάκι και στεκόταν μπροστά σε ένα ταμείο, με την πλάτη γυρισμένη προς τα εκείνον, και στη συνέχεια ανέβασε την εικόνα στο Instagram βάζοντας hashtags #myhumps #babygotback #hungryshorts #onlyinmiami και #beautifulbum.  

O ίδιος ίσως να μην περίμενε πως η φωτογραφία δεν θα ευχαριστούσε τους περισσότερους followers, που έσπευσαν να κάνουν αυστηρή κριτική στην κίνηση που έκανε και τον κατηγόρησαν για σεξισμό και χλευασμό μιας άγνωστης πίσω από την πλάτη της. Ακολούθησαν δημοσιεύματα που κινήθηκαν στην ίδια γραμμή και ο τραγουδιστής άρχισε να δέχεται πυρά από πολλές γυναίκες, που του ζητούσαν να ζητήσει συγγνώμη και να κατεβάσει τη φωτογραφία.  

Ο τραγουδιστής ωστόσο δεν κατέβασε την επίμαχη εικόνα, αλλά προχώρησε σε μια ανακοίνωση, με την οποία εξηγείται και διευκρινίζει: «Όποιος με γνωρίζει θα ξέρει πως δεν θα αλλοίωνα ποτέ το μήνυμα της φωτογραφίας που τράβηξα με τη γυναίκα μου στο Μαϊάμι, που φαίνεται να έχει προκαλέσει απροσδόκητη οργή. Αντιλαμβάνομαι ότι μια φωτογραφία που σκοπό είχε να λειτουργήσει κολακευτικά και ανάλαφρα έχει μετατραπεί σε θέμα που διχάζει. Με λυπεί βαθιά, ότι κάποιος θα σκεφτόταν πως ήμουν ασεβής ή προσβλητικός απέναντι στις γυναίκες. Εγώ δεν μεγάλωσα με αυτόν τον τρόπο και κάτι τέτοιο δεν είναι του χαρακτήρα μου. Λυπάμαι που υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που βρήκαν προσβλητική τη φωτογραφία. Δεν ήταν και δεν είναι η πρόθεσή μου. Οι γυναίκες θα πρέπει να έχουν τον σεβασμό μας και αυτό είναι κάτι που θα συνεχίσω να κάνω».

 

There was something about this photo lu took ,that seemed worthy of instagram. #myhumps #babygotback #hungryshorts #onlyinmiami #picoftheday #beautifulbum

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Michael Bublé (@michaelbuble) στις Απρ 13, 2015, 4:59μμ PDT

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb