The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η πρώτη εμφάνιση της Angelina Jolie μετά την επέμβαση

Εκθαμβωτική η 39χρονη ηθοποιός, μάγεψε το κοινό


Δημοσίευση ΜΑΡ 30, 2015

Η πρώτη εμφάνιση της Angelina Jolie μετά την επέμβαση

Εκθαμβωτική, λαμπερή και χαμογελαστή ήταν η Angelina Jolie στην πρώτη της εμφάνιση μετά την επέμβαση που έκανε, αφαιρώντας προληπτικά τις ωοθήκες της.

Ντυμένη υπέρκομψα, με μια μαύρη τουαλέτα, η 39χρονη ηθοποιός το Σάββατο το βράδυ εμφανίστηκε με τις κόρες της σε εκδήλωση τηλεοπτικού καναλιού με παιδικό πρόγραμμα, όπου βραβεύτηκε για τον ρόλο της στο «Maleficent».

Μοίρασε πολλά χαμόγελα και χειραψίες με το νεανικό κοινό, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, δεν έπαυε στιγμή να αγκαλιάζει τις κόρες της, 8 και 10 χρονών.

Στην ομιλία της ενθάρρυνε τα παιδιά να είναι ο εαυτός τους.

«Όταν ήμουν παιδί, μου είπαν –όπως στη Maleficent– ότι ήμουν διαφορετική. Αλλά μετά κατάλαβα κάτι: το διαφορετικό είναι καλό. Να είστε ο εαυτός σας. Και όταν κάποιος σας λέει ότι είστε διαφορετικοί, απλώς χαμογελάστε, σηκώστε το κεφάλι και να είστε περήφανοι».

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb