The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Γuμνός έξω από παράθυρο του Μπάκιγχαμ!

Κρέμεται από ένα σεντόνι και προσπαθεί να δραπετεύσει


Δημοσίευση ΜΑΡ 01, 2015

Γuμνός έξω από παράθυρο του Μπάκιγχαμ!

Ένας γuμνός άντρας κρέμεται από ένα σεντόνι και προσπαθεί να δραπετεύσει έξω από παράθυρο των βρετανικών ανακτόρων του Μπάκιγχαμ. Στις εικόνες που έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου ο ολόyυμvος άνδρας φαίνεται να κρατιέται από ένα αυτοσχέδιο σχοινί φτιαγμένο από σεντόνια και να προσπαθεί να κατέβει από το παράθυρο της βασιλικής κατοικίας. Ωστόσο, η προσπάθειά του αποτυγχάνει, με αποτέλεσμα να υποστεί μια πτώση στο κενό από ύψος αρκετών μέτρων, χωρίς μέχρι στιγμής να γνωρίζουμε την τύχη του. Η ιστορία θυμίζει εpωτικό σκάνδαλο ή μια καλοδουλεμένη φάρσα, αν και το Παλάτι αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο επί του θέματος.

Το θέμα ωστόσο έχει λάβει τεράστια δημοσιότητα στη Βρετανία, με τα μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν: «Φανταζόμαστε όλους όσοι εργάζονται στο παλάτι ως εκλεπτυσμένους ανθρώπους, με καλούς τρόπους, υπευθυνότητα και άψογη συμπεριφορά. Αν όμως αυτό το βίντεο είναι αληθινό, τότε μάλλον δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα για το τι γίνεται εκεί μέσα».

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb