The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Έκαψε ολοσχερώς το σπίτι του προσπαθώντας να σκοτώσει μια αράχνη

Χρησιμοποίησε φλόγιστρο. Φλόγιστρο…


Δημοσίευση ΟΚΤ 20, 2017

Έκαψε ολοσχερώς το σπίτι του προσπαθώντας να σκοτώσει μια αράχνη

Μπορεί να φρικάρεις αν δεις αράχνη στο σπίτι σου. Λογικό. Τα έντομα είναι ανατριχιαστικά, απρόβλεπτα και εφτάψυχα. Μπορείς λοιπόν να χρησιμοποιήσεις ένα βάζο για να τα παγιδέψεις ή κάτι τέτοιο. Μέχρι εκεί όμως…

Μπορεί να μην θέλεις να τις σκοτώσεις. Βέβαια υπάρχει και η σκέψη να κάψεις το σπίτι σου, ώστε να μην ασχολείσαι με τα δεν ξέρω πόσα έντομα ζουν στους τοίχους ή κάτω από αυτό. Κάποιος το έκανε στην πραγματικότητα.

Ένας τύπος που μάλλον το πήρε προσωπικά και πιο σοβαρά απ’ ότι έπρεπε, χρησιμοποίησε φλόγιστρο για να κάψει τους ιστούς από τις αράχνες στο ταβάνι του. Φλόγιστρο, ναι. Υπερβολή, στην καλύτερη.

Φυσιολογικότατα, οι ιστοί έπιασαν φωτιά η οποία επεκτάθηκε σε όλο το σπίτι. Ευτυχώς ο τύπος σκέφτηκε να βγάλει πρώτα την ηλικιωμένη μητέρα του έξω από το σπίτι, που δεν πρόλαβε α πάθει τίποτα είτε από την φωτιά, είτε από τις αναθυμιάσεις.

24(!) πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο και προσπάθησαν να σβήσουν την φωτιά. Λίγη ώρα αργότερα τα κατάφεραν, αλλά το μόνο που έμεινε από το σπίτι ήταν ο σκελετός του. Ο τύπος και η μητέρα του είναι τώρα άστεγοι. Ευτυχώς ο Ερυθρός Σταυρός ευαισθητοποιήθηκε.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb