The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Διάσημοι που παντρεύτηκαν δύο φορές τον ίδιο άνθρωπο

Δεν έμαθαν από την πρώτη φορά και είπαν να το δοκιμάσουν ξανά


Δημοσίευση ΟΚΤ 11, 2016

Διάσημοι που παντρεύτηκαν δύο φορές τον ίδιο άνθρωπο

Λένε ότι οι μεγάλοι έρωτες δεν σβήνουν τόσο απλά και ότι μπορούν ανά πάσα στιγμή να φουντώσουν ξανά χάρη στην ελάχιστη αφορμή.

Για κάποιους ανθρώπους η φράση "το γυαλί έχει ραγίσει" μάλλον δεν ακούγεται και τόσο ανεπανόρθωτη, για αυτό και καταλήγουν να είναι ξανά μαζί με τους πρώην τους.

Σε αυτήν την κατηγορία φαίνεται ότι ανήκουν και οι παρακάτω διάσημοι, οι οποίοι μπορεί να χώρισαν από τους συζύγους τους γιατί δεν άντεχαν άλλο, αλλά λίγο καιρό μετά τους παντρεύτηκαν ξανά!

Pamela Anderson: Το 2014 παντρεύτηκε ξανά τον πρώτο της σύζυγο Rick Salomon, με τον οποίον είχαν παντρευτεί αρχικά το 2007.

Larry King: To 1961 o γνωστός παρουσιαστής παντρεύτηκε για πρώτη φορά την Alene Akins και έμειναν μαζί μέχρι το 1963, ενώ παντρεύτηκαν ξανά το 1967 και χώρισαν πάλι το 1972.

Eminem: Ο ίδιος παντρεύτηκε την σύντροφο του και μητέρα της κόρης του Kim Scott το 1999, αλλά δυστυχώς το 2001 χώρισαν. Το 2006 όμως, το ζευγάρι ανέβηκε και πάλι τα σκαλιά της εκκλησίας.

Melanie Griffith: Το 1996 παντρεύτηκε τον Don Johnson, με τον οποίο έμεινε για 6 μήνες, αλλά το 1989 είχαν ενωθεί πιο πριν και πάλι με τα δεσμά του γάμου.

Pink: Το 2006, στην Κόστα Ρίκα η Pink παντρεύτηκε τον Carey Hart, μετά από την πρόταση γάμου που του είχε κάνει η ίδια. Το 2008 όμως οι δύο τους χώρισαν, ενώ το 2010 ανακοίνωσαν ότι είναι και πάλι μαζί.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb