The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Baby Oil: 5 εναλλακτικές χρήσεις που δεν φανταζόσασταν

Πώς μπορεί να διευκολύνει την καθημερινότητα σας;


Δημοσίευση ΝΟE 26, 2015

Baby Oil: 5 εναλλακτικές χρήσεις που δεν φανταζόσασταν

Το Baby Oil είναι ένα προϊόν που πολύς κόσμος χρησιμοποιεί, είτε για καλλωπιστικούς λόγους, είτε για τη φροντίδα των μωρών του.

Όμως εκτός από την εκπληκτική ενυδάτωση που προσφέρει στο δέρμα μικρών και μεγάλων, το Baby Oil μπορεί να λύσει και 5 από τα πιο βασικά προβλήματα ενός σπιτιού. Διαβάστε προσεκτικά τι μπορείτε να κάνετε με λίγο από αυτό το προϊόν και συστήστε τις συμβουλές σε άλλες νοικοκυρές!

1. Γυαλίστε τις ξύλινες επιφάνειες
Δυο σταγόνες Baby Oill αρκούν, για να επαναφέρουν τη λάμψη στις θολές, ξύλινες επιφάνειες. Ρίξτε τις λοιπόν σε ένα πανάκι και απλώς σκουπίστε την επιφάνεια που θέλετε.

2. Ξεκολλήστε τα αυτοκόλλητα
Ρίξτε λίγες σταγόνες Baby Oil σε ένα πανί και έπειτα τρίψτε καλά την επιφάνεια που έχει πάνω το αυτοκόλλητο. Αμέσως θα ξεκολλήσει!

3. Σταματήστε το τρίξιμο
Αν οι πόρτες του σπιτιού σας τρίζουν κάθε φορά που πάτε να τις κλείσετε, τότε η λύση στο πρόβλημά σας βρίσκεται στο μαγικό αυτό προϊόν. Μερικές σταγόνες στα σημεία που πρέπει και τρίξιμο... τέλος!

4. Καθαρίστε τις μπογιές
Όσες μαμάδες έχουν μικρούς ζωγράφους στο σπίτι, οι οποίοι συνήθως ξεφεύγουν από το χαρτί τους και ζωγραφίζουν σε ολόκληρο τον χώρο, θα ενθουσιαστούν με τη συμβουλή που ακολουθεί. Το Baby Oil μπορεί να σβήσει αμέσως τους χρωματιστούς μαρκαδόρους από τους τοίχους και τα έπιπλα!

5. Πείτε αντίο στα άλατα
Ένα πανάκι με Baby Oil θα κάνει την πόρτα της ντουζιέρας σας να λάμψει ξανά!

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb