The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Αλλαγή look: Αγνώριστος ο 63χρονος Sting

Εθεάθη σε εκδήλωση με τη σύζυγό του


Δημοσίευση ΑΠΡ 21, 2015

Αλλαγή look: Αγνώριστος ο 63χρονος Sting

Σχεδόν απαρατήρητος πέρασε από τους φωτογράφους ο Βρετανός τραγουδιστής Sting, μιας και το πυκνό του μούσι και το νέο ατημέλητό του look τον έκαναν αγνώριστο.

Ο Sting εμφανίστηκε πρόσφατα σε εκδήλωση που οργανώθηκε για τη συμπλήρωση των 11 χρόνων του Kevin Spacey στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του «Old Vic» και την αποχώρησή του από αυτό. Ευτυχώς που ο τραγουδιστής συνοδευόταν από την επί 23 χρόνια σύζυγό του και έτσι αναγνωρίστηκε από τους φωτογράφους, που έσπευσαν να τον απαθανατίσουν.

Ο Sting είναι ένας από τους διασημότερους καλλιτέχνες παγκοσμίως. Ήταν μέλος του συγκροτήματος The Police μέχρι το 1985, οπότε και ξεκίνησε τη σόλο καριέρα του. Το πραγματικό του όνομα είναι Gordon Matthew Sumner. Γεννήθηκε στις 2 Οκτωβρίου του 1951 σε μια πόλη κοντά στο Newcastle. Σήμερα είναι πατέρας 6 παιδιών, ασχολείται με τη γιόγκα και έχει εκδώσει την αυτοβιογραφία του, με τίτλο «Βroken Μusic».

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb