The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποιος είναι ο μηχανόβιος που πήγε ως επίσημος καλεσμένος στην ορκωμοσία του Πούτιν

Φορώντας δερμάτινο γιλέκο


Δημοσίευση ΜΑΙ 10, 2024

Ποιος είναι ο μηχανόβιος που πήγε ως επίσημος καλεσμένος στην ορκωμοσία του Πούτιν
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ορκίστηκε για πέμπτη φορά πρόεδρος της Ρωσίας και στη μεγαλοπρεπή τελετή της ορκωμοσίας, ξεχώρισε ένας μηχανόβιος που εμφανίστηκε με μαύρο δερμάτινο τζάκετ και όχι κάποιο επίσημο ένδυμα, όπως οι υπόλοιποι καλεσμένοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για τον 60χρονο Αλεξάντερ Ζαλντοστάνοφ, που θεωρείται επιστήθιος φίλος του Ρώσου προέδρου και είναι αρχηγός της μεγαλύτερης ρωσικής ομάδας μοτοσικλετιστών «Night Wolves» (Λύκοι της Νύχτας), η οποία αντιγράφει τους «Hells Angels» των ΗΠΑ.

Η metro.co.uk αναφέρει για τον Ζαλντοστάνοφ ότι σπούδασε οδοντίατρος και απέκτησε το προσωνύμιο «ο χειρουργός», ενώ είναι γνωστός για τις εθνικιστικές απόψεις του.

Επίσης, πραγματοποιεί συχνά ταξίδια εντός και εκτός Ρωσίας, με στόχο να κάνει εθνικιστική προπαγάνδα, με αποτέλεσμα να τον αποφεύγουν άλλες ομάδες μηχανόβιων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η σχέση του Ζαλντοστάνοφ με τον Πούτιν χρονολογείται τουλάχιστον από το 2009, όταν ο Ρώσος πρόεδρος του απέμεινε το μετάλλιο Order of Honour.

Μάλιστα, σε συνέντευξη που έδωσε στο παρελθόν στην The Telegraph ισχυρίστηκε ότι εκείνος έδωσε την ιδέα στον Πούτιν για την προσάρτηση της Κριμαίας, ενώ δήλωσε θαυμαστής του Ιωσήφ Στάλιν.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb