The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

3 λόγοι για να κόψεις τον ύπνο στον καναπέ

Σε παίρνει ο ύπνος στον καναπέ; Δες γιατί πρέπει να αλλάξεις συνήθειες

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΜΑΙ 09, 2024

3 λόγοι για να κόψεις τον ύπνο στον καναπέ
pexels
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για πολλούς είναι η υπέρτατη ευχαρίστηση. Εκείνος ο ύπνος που σε παίρνει μπροστά στην τηλεόραση χωρίς να δείς ούτε λεπτό από την ταινία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όμως ο ύπνος στον καναπέ είτε γίνεται από υπερβολική κούραση είτε γιατί η τηλεόραση σε υπνωτίζει έχει μειονεκτήματα.

Αν όμως αυτή η συνήθεια γίνεται σε υπερβολικό βαθμό, τότε δημιουργούνται προβλήματα με κυριότερο το πρόβλημα στην σπονδυλική στήλη.

Διαταραχές στον ύπνο

Ο ύπνος στον καναπέ με ανοιχτά φώτα και την τηλεόραση, μπορεί να μην ξεκουράζει, αντιθέτως να σε οδηγεί σε έλλειψη ενέργειας την επόμενη ημέρα. Ο εγκέφαλος σου δεν "αποσυνδέεται" εντελώς όταν υπάρχει φως και θόρυβος.

Επιβάρυνση στη μέση και τον αυχένα

Αν ο καναπές έχει μικρότερο μήκος από το κρεβάτι, τότε γόνατα, μέση και ώμοι νιώθουν πιεση κατά τη διάρκεια του ύπνου. Επίσης όταν ο καναπές είναι σκληρός έχει παρατηρηθεί προβλήματα στον αυχένα και τη μέση.

Προβλήματα στη σχέση σου

Μπορεί να μην γίνεται έυκολα κατανοητό, αλλά η απομάκρυνση από το κρεβάτι όπου κοιμάται η σχέση σου, δημιουργεί αποστάσεις και ψυχολογικό "παγετό".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb