The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Cobra Kai: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix η έκτη σεζόν

Η σειρά θα είναι χωρισμένη σε τρία μέρη


Δημοσίευση ΜΑΙ 02, 2024

Cobra Kai: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix η έκτη σεζόν
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Cobra Kai επιστρέφει για την τελευταία του σεζόν, την έκτη και το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία της πρεμιέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η έκτη σεζόν θα έχει 15 επεισόδια και θα είναι χωρισμένη σε τρία μέρη. Το πρώτο μέρος θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιουλίου και το δεύτερο στις 28 Νοεμβρίου, όπως έγραψε η ομάδα του Netflix στο YouTube βίντεο που ανέβηκε το απόγευμα της Πέμπτης 2 Μαΐου. Για το τελευταίο μέρος, δεν δόθηκαν λεπτομέρειες στη δημοσιότητα, εκτός από το ότι τα επεισόδια θα κυκλοφορήσουν το 2025.

Η νέα σεζόν βρίσκει τον Ντάνιελ Λαρούσο (Ραλφ Μάτσιο) και τον Τζόνι Λόρενς (Γουίλιαμ Ζάμπκα) να προετοιμάζουν τους μαθητές τους για το διάσημο τουρνουά Sekai Taikai στην Ιαπωνία. Αν και νίκησαν τον Τέρι Σίλβερ (Τόμας Ίαν Γκρίφιθ) και το επικίνδυνο ντότζο του Cobra Kai στην 5η σεζόν, αυτή η έχθρα ανάμεσα στα δύο ντότζο είναι έτοιμη να αναζωπυρωθεί στην τελευταία σεζόν.

Πριν λίγους μήνες, οι δημιουργοί της σειράς, Josh Herald και Hayden Schlossberg, αναφέρθηκαν στο ενδεχόμενο να έρθουν spinoffs, όταν τελειώσει η βασική ιστορία του Cobra Kai.

Μεταξύ άλλων, ο Herald είπε στο Collider: «Δεν πρόκειται ποτέ να δώσουμε πραγματικό φινάλε σε οτιδήποτε. Μας αρέσει να δουλεύουμε στο σύμπαν του Cobra Kai, οπότε υπάρχει πάντα η δυνατότητα να επανεξετάσουμε αυτόν τον κόσμο. Σίγουρα σκεφτόμαστε και άλλες ιδέες μέσα στο Miyagi-verse, και είναι μόνο θέμα χρόνου να καταλάβουμε προς ποια ακριβώς κατεύθυνση θα κινηθούμε. [...] Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με την 6η σεζόν του Cobra Kai. Θα τελειώσουμε με ένα δυνατό μπαμ και θα είναι μια εκπληκτική εμπειρία για τους οπαδούς του franchise».

Άφησε έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο, να υπάρξουν spin off σειρές μετά την 6η σεζόν.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb