The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο δισεκατομμυριούχος Ankur Jain παντρεύτηκε την πρώην παλαίστρια Erika Hammond στις πυραμίδες της Αιγύπτου

Ο 34χρονος Νεοϋορκέζος επιχειρηματίας ήθελε να γίνει ο γάμος στο διάστημα


Δημοσίευση ΑΠΡ 29, 2024

Ο δισεκατομμυριούχος Ankur Jain παντρεύτηκε την πρώην παλαίστρια Erika Hammond στις πυραμίδες της Αιγύπτου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με φόντο την εντυπωσιακή Σφίγγα της Αιγύπτου, ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος ινδικής καταγωγής Αnkur Jain παντρεύτηκε την αγαπημένη του, πρώην παλαίστρια, Erica Hammond σε μία γαμήλια τελετή που θα μείνει στην ιστορία...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τρεις ημέρες διήρκεσαν οι εκδηλώσεις που είχαν προγραμματίσει οι νεόνυμφοι για να μοιραστούν τη χαρά τους με τους συνολικά 130 καλεσμένους, συγγενείς και φίλους.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild, o 34χρονος Jain, ιδρυτής και CEO της εταιρείας Βilt Rewards και η 32χρονη πρώην wrestler της WWE (αμερικανική εταιρεία ψυχαγωγίας που διοργανώνει σόου επαγγελματικής πάλης) ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου την Παρασκευή και το ευχάριστο γεγονός έγινε πρωτοσέλιδο σε πολλές εφημερίδες στη Μέση Ανατολή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ankur Jain (@ankurjain)

Ο Νεοϋορκέζος επιχειρηματίας, με περιουσία που ξεπερνά τα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια (σύμφωνα με το περιοδικό Forbes), ήθελε ένα πάρτι που θα έμενε στην ιστορία. Και τα κατάφερε. Αν και αρχικά ήθελε να παντρευτεί στο διάστημα, τελικά ντύθηκε γαμπρός στη Γη, κάνοντας το χατίρι της γοητευτικής συντρόφου του.

«Δεν θα ήθελα την ημέρα του γάμου μου να πεθάνω», του είχε πει η Erica όταν της έκανε πρόταση γάμου ξεσπώντας στα γέλια.

Ο γάμος και το γλέντι που ακολούθησε είχαν λάμψη και χλιδή με τους φωτογράφους να απαθανατίζουν το χαρμόσυνο γεγονός με φόντο τις πυραμίδες της Αιγύπτου.

Το υπέροχο νυφικό της Erica είχε την υπογραφή του διάσημου Ινδού σχεδιαστή και επιστήθιο φίλο του γαμπρού, Rahul Mishra.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ankur Jain (@ankurjain)

Η Αμερικανίδα Erika Hammond δεν κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να κλέψει την καρδιά του πάμπλουτου επιχειρηματία. Τα τελευταία χρόνια άφησε την πάλη και άρχισε να εργάζεται ως γυμνάστρια στη Νέα Υόρκη. Εκεί την είδε για πρώτη φορά ο Αnkur Jain.

Από την πλευρά του, ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. «Ο γάμος δεν ήταν παραδοσιακός», όπως λέει ο γαμπρός ο οποίος μεγάλωσε στην Ουάσιγκτον, όταν οι γονείς του άφησαν την πατρίδα τους, την Ινδία.

Ο πατέρας του έπρεπε να μετεγκατασταθεί στις ΗΠΑ αφού βρήκε δουλειά ως στέλεχος σε εταιρείες τεχνολογίας, όπως η Microsoft.

«Στην τελετή του γάμου, δεν υπήρχαν παράνυμφοι ή κουμπάροι, ούτε κοπή τούρτας ή ομιλίες. Ήταν μια μοναδική εμπειρία», είπε η νύφη μετά το γάμο προσθέτοντας ότι έμειναν κατενθουσιασμένοι και οι 130 καλεσμένοι που ταξίδεψαν στην Αίγυπτο από όλο τον κόσμο, όπως σχολιάζει το γερμανικό δημοσίευμα.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb