The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Σκοτ Ντίσικ: Tρόμαξε μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic και ζήτησε βοήθεια

Πρόσφατα, είχε προκαλέσει ανησυχία στους θαυμαστές του με τη μεγάλη μείωση στο βάρος του


Δημοσίευση ΑΠΡ 22, 2024

Σκοτ Ντίσικ: Tρόμαξε μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic και ζήτησε βοήθεια

Ο Σκοτ Ντίσικ αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια για τις συνέπειες από τη χρήση του Ozempic, λίγο καιρό αφότου σόκαρε τους θαυμαστές του λόγω της δραματικής απώλειας βάρους του.

Ο 40χρονος σταρ του ριάλιτι - που έχει τρία παιδιά με την πρώην του Κόρτνεϊ Καρντάσιαν - προκάλεσε ανησυχία όταν φωτογραφήθηκε πολύ αδυνατισμένος τον περασμένο μήνα.

Οι θαυμαστές ανησυχούσαν ότι η ισχνή εμφάνισή του ήταν αποτέλεσμα μιας αδιευκρίνιστης ασθένειας ή χρήσης ναρκωτικών, αλλά πηγές δήλωσαν στη DailyMail.com ότι χρησιμοποιούσε Ozempic σε μια προσπάθεια να απαλλαγεί από το περιττό βάρος.

Τώρα, ο Ντίσικ φέρεται να έχει απευθυνθεί σε διατροφολόγο για να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει την αυξομείωση του βάρους του μετά τη δημόσια κατακραυγή που προκάλεσε η νέα του εμφάνιση.

«Ο Σκοτ αναγνώρισε ότι έπρεπε να σταματήσει να παίρνει Ozempic αφού είδε τις φωτογραφίες του και τη δημόσια κατακραυγή για την απώλεια βάρους του», δήλωσε στη DailyMail.com μια πηγή και πρόσθεσε: «Νόμιζε ότι φαινόταν καλά επειδή ήταν πάλι πιο αδύνατος, χωρίς να συνειδητοποιεί ότι αυτό δεν ήταν υγιές. Συνεργάζεται τώρα με έναν διατροφολόγο για να επανέλθει στο σωστό δρόμο και να μην παχύνει στα κιλά που ήταν πριν».

Επιπλέον, η πηγή σημείωσε: «Ο Σκοτ ήταν απίστευτα ελκυστικός και γυμνασμένος σε όλη του τη ζωή και δεν περνάει και τις καλύτερες στιγμές του αποδεχόμενος ότι η ηλικία τον προλαβαίνει».

Το Ozempic έχει γίνει δημοφιλές από πλήθος διασημοτήτων, όπως η Σάρον Όσμπορν και η Όπρα Γουίνφρεί, οι οποίες το έχουν χρησιμοποιήσει για την απώλεια βάρους. Το συγκεκριμένο φάρμακο αποτελεί μια θεραπεία για τον διαβήτη, που όμως έγινε δημοφιλές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για απώλεια βάρους, προκαλώντας ντόμινο προβλημάτων στον χώρο της υγείας.

Τον περασμένο μήνα, η DailyMail.com ανέφερε ότι ο Ντίσικ είχε στραφεί στο Ozempic σε μια προσπάθεια να διαχειριστεί το βάρος του, αφότου είχε πάρει κιλά έπειτα από έναν τραυματισμό στην πλάτη μετά από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα το 2022.

Οι θαυμαστές εξέφρασαν την ανησυχία τους όταν φωτογραφήθηκε εμφανώς αδυνατισμένος μετά από ένα γεύμα με τους φίλους του στο εστιατόριο Catch Steak στο Δυτικό Χόλιγουντ πριν από λίγες εβδομάδες.

Πηγές αποκάλυψαν επίσης στην Daily Mail ότι τα προβλήματα αύξησης βάρους του Ντίσικ τον οδήγησαν στο Ozempic, αλλά η δραστική μεταμόρφωσή του έκανε τον περίγυρό του να ανησυχεί. «Είχε πάρει πολύ βάρος και δεν άντεχε να βλέπει τον εαυτό του σε βίντεο που προβλήθηκαν τους τελευταίους δύο μήνες. Θα έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια για να το καλύψει», υποστήριξε κοντινό του πρόσωπο με ένα ακόμα να προσθέτει: «Αλλά τώρα είναι ξεκάθαρα ότι έχει πάει πολύ μακριά και, φυσικά, η οικογένεια Kαρντάσιαν ανησυχεί για αυτόν».

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb