The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νέα Υόρκη: Βίντεο με ζευγάρι να κάνει σeξ σε πάρκο μπροστά σε παιδιά γίνεται viral

Σφοδρές αντιδράσεις


Δημοσίευση ΜΑΙ 03, 2024

Νέα Υόρκη: Βίντεο με ζευγάρι να κάνει σeξ σε πάρκο μπροστά σε παιδιά γίνεται viral
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το βίντεο ενός ζευγαριού που εμφανίζεται να κάνει σeξ στο πολυσύχναστο Battery Park του Μανχάταν στη Νέα Υόρκη, έχει προκαλέσει οργή, με ορισμένους να ζητούν να του επιβληθεί κατηγορία για προσβολή της δημοσίας αιδούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το υλικό, το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 50 εκατομμύρια views από τη Δευτέρα (29.04.2024) που δημοσιεύτηκε στο TikTok, δείχνει το ζευγάρι να σπρώχνεται κάτω από μια κουβέρτα και να κάνει σeξ στο νεοϋορκέζικο πάρκο, λίγα μόλις μέτρα μακριά από μικρά παιδιά.

“Προσπαθώντας να απολαύσουμε ένα όμορφο κυριακάτικο απόγευμα στη Νέα Υόρκη…” έγραψε η γυναίκα που κατέγραψε το κλιπ. “Μόνο στη Νέα Υόρκη γίνονται αυτά”.

Στο βίντεο, δύο παιδιά φαίνονται να κινούνται με πατίνια κοντά στο ζευγάρι, ενώ άλλα παίζουν μπάλα με τους γονείς τους, αγνοώντας τη δράση που συμβαίνει δίπλα τους.

Φαίνεται ότι το ζευγάρι συνέχισε τη δημόσια σeξουαλική του… συνεδρία μέχρι τη δύση του ηλίου, καθώς ένα δεύτερο βίντεο δείχνει την κουβέρτα να κινείται ακόμα και το σούρουπο, όταν το πάρκο του Lower Manhattan άδειασε από κόσμο σε μεγάλο βαθμό.

Το δημόσιο σeξ είναι παράνομο στη Νέα Υόρκη και διώκεται ποινικά με κατηγορία πλημμεληματικού χαρακτήρα που τιμωρείται με πρόστιμο ή φυλάκιση, γράφει η New York Post.

Σοκαρισμένοι χρήστες των social με το viral αυτό βίντεο, κατέκριναν τη συμπεριφορά του ζευγαριού, με έναν να γράφει: “…Η κοινωνία μας είναι τόσο αηδιαστική”.

“Πώς δεν κάλεσε κανείς την αστυνομία;”, αναρωτήθηκε ένας δεύτερος.

“Τι απέγινε η ντροπή;” αναρωτήθηκε ένας επιπλέον χρήστης.

Η ταυτότητα των δυο εραστών δεν έχει ταυτοποιηθεί καθώς σε κανένα από τα δύο βίντεο δεν φαίνονται τα πρόσωπά τους.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb