The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Κι όμως αυτό το κορμί ανήκει σε 63χρονη!

Ο χρόνος μάλλον δεν την αγγίζει


Δημοσίευση ΔΕΚ 30, 2017

Κι όμως αυτό το κορμί ανήκει σε 63χρονη!

Ο χρόνος μάλλον δεν την αγγίζει. Αυτή η γυναίκα, όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο, είναι 63 ετών. Και μοιάζει για πολύ νεώτερη.

Η Christie Brinkley κάνει διακοπές στα νησιά Turks και Caicos και η sεxy φωτογραφία που κοινοποίησε στο Instagram account της δεν θυμίζει σε τίποτα γυναίκα ετών 63. Να ξεκινήσεις από που; Από το αψεγάδιαστο κορμί της ή από το λαμπερό της πρόσωπο που θυμίζει κοριτσάκι.

Η ξανθιά καλλονή απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα φορώντας το λευκό ολόσωμο μαγιό της και εμείς απλά την χαζεύουμε, σκεπτόμενες πως θα μπορούσαμε να έχουμε ακριβώς το ίδιο κορμί στα 63 μας. Σίγουρα με πολύ γυμναστική και σωστή ισορροπημένη διατροφή μάλλον. Είναι ένα από τα πιο sεxy μοντέλα που μπορείς να δεις αυτήν τη στιγμή. Μια ματιά στις φωτογραφίες της θα σε πείσει!

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb