ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Διαγωνισμός: Οι cool τσάντες Loner, με αγάπη από την Κέρκυρα σε όλο τον κόσμο

Υπέροχα σχέδια, φτιαγμένα στο χέρι, οι μοναδικές δημιουργίες Loner®


Δημοσίευση ΙΑΝ 05, 2018

Διαγωνισμός: Οι cool τσάντες Loner, με αγάπη από την Κέρκυρα σε όλο τον κόσμο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια σειρά από τσάντες που λάτρεψαν όλα τα κορίτσια με απίστευτα σακίδια και φακέλους, που εξυπηρετούν κάθε ώρα της ημέρας, δίνοντας έναν μοναδικό χαρακτήρα στο στυλ, με έμφαση στην ποιότητα και την χρηστικότητα, χωρίς να χάνουν ούτε ένα χιλιοστό ομορφιάς.

Οι τσάντες Loner® είναι απλά μοναδικές και για αυτό ήταν ζήτημα χρόνου να τις φορούν σε όλο τον πλανήτη μιας και ταξιδεύουν μέσω των πιστών πελατών τους παντού...

Πως ξεκίνησε η εταιρεία σας, ποια είναι η ιστορία της;

Η ιδέα του Loner® ξεκίνησε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της ίδιας της ίδιας της σχεδιάστριας και ιδρύτριας του brand όντας ήδη σε μια εργασιακή αναζήτηση. Η αγάπη της για τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τη δημιουργία και η προσωπική της ανάγκη για προιόντα με αισθητική και ασφάλεια που μπορούν να συντροφέψουν κάθε ταξιδιώτη σε όλα τα μέρη της γης αλλά και άνεση για την καθημερινή ζωή στην πόλη ήταν και το κίνητρό της ώστε να ξεκινήσει να δώσει ζωή στα μέχρι τότε σχέδιά της.

Ποια είναι τα αγαπημένα σας υλικά και ποια τα κριτήρια σχεδιασμού;

Όλες οι τσάντες και τα αξεσουάρ είναι 100% χειροποίητα και κατασκευάζονται ένα προς ένα στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα σε ένα εργαστήριο στην Κέρκυρα. Το βασικό υλικό είναι ο αδιάβροχος καμβάς, είτε με κερωμένη (waxed) ή βαμβακερή υφή. Τα δέρματα που χρησιμοποιούμε είναι εξαιρετικής αντοχής και προέρχονται από εγχώρια βυρσοδεψεία. Το μοναδικό κριτήριο στην επιλογή των πρώτων υλών μας είναι τα υψηλά ποιοτικά πρότυπα έτσι ώστε να μπορούν να εγγυηθούν τη μακροβιότητα. Εξ΄άλλου κάθε ένα προιόν που κατασκευάζεται είναι μοναδικό και έτσι μοναδικά και όμορφα παλαιώνεται.

Τι χαρακτηριστικά έχουν οι πελάτες σας - για ποιον σχεδιάζονται οι τσάντες Loner®;

Σαν Loner® επιδιώκουμε να μην είμαστε ακόμα ένα label που ακολουθεί τα trends της κάθε περιόδου. Σε μια εποχή που επικρατεί η εμπορευματοποίηση και η μαζικότητα, δικός μας σκοπός είναι η ανάδειξη του slow fashion. Στο να κατανοήσει δηλαδή ο κόσμος τη σημαντικότητα της ποιότητας και όχι της ποσότητας, της πιο αργής αλλά πιο ποιοτικής κατανάλωσης. Γι΄αυτό το λόγο δημιουργούμε κλασσικά σχέδια και δίνουμε έμφαση στα ποιοτικά υλικά προσφέροντας έτσι διαχρονικά κομμάτια που μπορούν να φορεθούν από όλες τις ηλικίες, όλες τις ώρες της ημέρας και είναι κατάλληλα ώστε να συνοδέψουν κάθε ύφος και στυλ. Μα πάνω απ’όλα σκοπός μας είναι οι αγοραστές που μας επιλέγουν να το κάνουν συνειδητά, γνωρίζοντας τι αγοράζουν και τι αυτό αντιπροσωπεύει και όχι λόγω μιας τάσης που επικρατεί στην αγορά.

Πόσο σας βοηθούν τα social media στη δουλειά σας και πόσο εύκολη είναι η προώθηση των προιόντων απο ένα νησί όπως η Κέρκυρα;

Έχοντας ως έδρα την Κέρκυρα, σαφώς οι δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι πολλές και αρκετές φορές πρακτικές όμως ζούμε στην εποχή των social media. Αυτό αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα για όλες τις νέες επιχειρήσεις και σημαίνει πως με την κατάλληλη διαχείριση μπορεί να επέλθει μεγάλη προβολή, ακριβώς όπως συμβαίνει με επιχειρήσεις που εδράζουν σε μεγάλες πόλεις.

Άλλωστε το να ζεις και να εργάζεσαι σε ένα τόσο όμορφο μέρος με τεράστιο πολιτισμικό πλούτο όπου η έμπνευση κρύβεται σε κάθε του γωνιά, μόνο μειονέκτημα δεν θα μπορούσε να είναι. Η επιθυμία του νου για δημιουργία παραμένει ίδια όπου και να βρίσκεσαι το σώμα!

ΚΕΡΔΙΣΤΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb