The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ο Αλέξης Τσίπρας έγινε... ερώτηση στα Καλλιστεία για τη «Μις Γαλλία»

Οι υποψήφιες εμφανίζονται γεμάτες αυτοπεποίθηση, να δηλώνουν ότι πήγαν "γενικά καλά"

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΔΕΚ 02, 2017

Ο Αλέξης Τσίπρας έγινε... ερώτηση στα Καλλιστεία για τη «Μις Γαλλία»

Είναι γνωστό πως στους διαγωνισμούς ομορφιάς, οι υποψήφιες πρέπει εκτός από όμορφες να είναι και έξυπνες. Έτσι και στα καλλιστεία για την "Μις Γαλλία", οι φιναλίστ κλήθηκαν απαντήσουν σε ένα τεστ γενικών γνώσεων. Ανάμεσα σε όσα τους ζητήθηκαν υπήρχε και μία ερώτηση για τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Οι 30 Γαλλίδες καλλονές πέρασαν λίγες ημέρες κάτω από τον ήλιο της αμερικανικής δυτικής ακτής, στην Καλιφόρνια, καθώς προετοιμάζονται για να μπουν στην τελική ευθεία του διαγωνισμού. Εκεί μέσα σε μία ώρα κλήθηκαν να απαντήσουν σε 34 ερωτήσεις, ώστε οι διοργανωτές να δώσουν επιπλέον πόντους στην κοπέλα που διαθέτει στοιχειώδεις γνώσεις πολιτικής, γεωγραφίας, πολιτισμού, οικονομίας, καλών τρόπων, κ.λπ.

Ανάμεσα σε αυτές τις ερωτήσεις και η εξής: "Ποιάς χώρας πρωθυπουργός εξελέγη ο Αλέξης Τσίπρας το 2015;". Η ερώτηση συνοδευόταν από πολλαπλές επιλογές: Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία. Άγνωστο παραμένει το ποσοστό επιτυχίας των διαγωνιζόμενων στις ερωτήσεις, αφού αυτό δεν ανακοινώθηκε.

Μία από τις διαγωνιζόμενες δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο LCI ότι η κριτική επιτροπή περιμένει πολλά περισσότερα από την ομορφιά «περιμένουν τρόπους, ευφυΐα. Θέλουν από εμάς να γνωρίζουμε να εκφραζόμαστε». Δεν έλλειψαν και τα «διαμάντια» στις απαντήσεις των κοριτσιών, όπως για παράδειγμα στην ερώτηση για το τρέχον ποσοστό ανεργίας στη Γαλλία, όπου μια διαγωνιζόμενη απάντησε:45%. 

Οι ίδιες πάντως εμφανίζονται γεμάτες αυτοπεποίθηση, να δηλώνουν ότι πήγαν "γενικά καλά". 

Μεταξύ άλλων, οιι κοπέλες προετοιμάζονται για την βραδιά της ψηφοφορίας. Κάνουν πρόβες. Κάτω από τον ήλιο της Καλιφόρνια. Μαθαίνουν και πώς να τρώνε. Η νέα Μις Γαλλία πρέπει να ξέρει να μιλάει, να τρώει… εκπροσωπεί τη Γαλλία

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb